26 / 04 / 2024

Triyanda Evleri 24 ay sonra teslim!

Triyanda Evleri 24 ay sonra teslim!

Egesel İnşaat Ayrancılar'da hayata geçireceği Triyanda Evleri projesiyle bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor. Önümüzdeki hafta temelleri atılacak olan proje 30.000 dönüm üzerinde yükselecek 319 konuttan oluşuyor...



319 konuttan oluşan Egesel İnşaat'ın Triyanda Evleri'nin 24 ayda tamamlanması bekleniyor. 3 farklı ev yatırımcıya sunuluyor.


Egesel İnşaat Ayrancılar'da hayata geçireceği Triyanda Evleri projesiyle bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor. Önümüzdeki hafta temelleri atılacak olan proje 30.000 dönüm üzerinde yükselecek 319 konuttan oluşuyor. 24 ayda teslim edilmesi planlanan Triyanda Evleri; 22.000 m2 klimatik havuzlarla desteklenmiş yeşil alanları, yetişkin ve çocuk havuzları, çocuk oyun alanları, fitness salonları, basketbol sahası, açıkhava sineması, 7/24 kameralı ve fiziksel güvenlik systemi, profesyonel yönetim gibi ayrıcalıklarla konut sahiplerine her türlü sosyal ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri nitelikli bir yaşam sunuyor. 


3 FARKLİ EV TİPİ VAR 


2 + 1 ve 3 + 1 daire seçeneklerinin yanı sıra 3 farklı konseptte iç tasarım uygulaması, yaşam başladıktan sonra belirli periyotlarla Gaziemir'e ulaşım sağlayacak olan ring sistemi ev sahiplerinin konforu için tasarlanmış diğer ayrıntılardan. 

Projenin bölgede heyecan yarattığını vurgulayan Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, "Triyanda Evlerf'yle yıllardır inşaat sektöründe edindikleri deneyimler ışığında, iki yıl gibi bir süre içerisinde bölgeye benzersiz bir proje kazandırmış olacaklarını belirtti. 


Şirket olarak bugüne kadar prensiplerinden ödün vermeden, üstün kalite anlayışı ile İzmir'de pek çok kişiyi konut sahibi yaptıklarına dikkat çeken Şahin, şimdi de böyle özel bir projenin altına imza atmanın keyfini yaşadıklarını söyledi. 


Habertürk Egeli 


Geri Dön