24 / 04 / 2024

triyanda evleri teslim tarihi

triyanda evleri teslim tarihi

Bugüne kadar İzmir' de pek çok başarılı projeye imza atan Egesel İnşaat, Torbalı - Ayrancılar' da Triyanda Evleri ile yeni bir yaşam merkezi yaratmaya hazırlanıyor...

Triyanda Evleri 24 ay sonra teslim!

Egesel İnşaat Ayrancılar'da hayata geçireceği Triyanda Evleri projesiyle bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor. Önümüzdeki hafta temelleri atılacak olan proje 30.000 dönüm üzerinde yükselecek 319 konuttan oluşuyor...

Triyanda Evleri fiyat!

Triyanda Evleri fiyat listesi bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen İzmir Triyanda Konutlarında yer alan dairelerin 2015 Mayıs' da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Talas Caprice Evleri teslim tarihi!

Kayseri İl'i Talas İlçe' sinde yükselen Talas Caprice Evleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 70 adet daire bulunuyor. Talas Caprice Evleri teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

Bordo Evleri teslim tarihi!

Aydın İl'i Kuşadası İlçe' sinde yükselen projede toplam 46 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Bordo Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Salusklasik Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Nifüfer İlçe' sinde yükselen Salusklasik Evleri toplam 62 adet daireden oluşuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Yedsa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Salusklasik Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Manzara Adalar Kartal Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteren Manzara Adalar Evleri İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. İşte Manzara Adalar Kartal Evleri teslim tarihi...

Rüya Park Evleri teslim tarihi!

Sümen İnşaat tarafından hayata geçirilen Rüya Park Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Rüya Park Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman?

Saytaş İnşaat tarafından gerçekleştirilen proje Marmara Evleri, İstanbul Avrupa Yakası 'nda Beylikdüzü 'nde yükseliyor. Marmara Evleri'nde 35 adet daire bulunuyor. Peki Marmara Evleri teslim tarihi ne zaman?

Westside İstanbul Evleri teslim tarihi!

Dükkanların fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul'da daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside İstanbul Evleri teslim tarihi...

Adabahçe Evleri teslim tarihi!

Gezmişler İnşaat tarafından hayata geçirilen Adabahçe Evleri Giresun İl'i merkezinde yükseliyor. Projenin 5 bin 200 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Adabahçe Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Şehri Naz Evleri teslim tarihi!

Çağla Yapı tarafından hayata geçirilen Şehri Naz Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Şehri Naz Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Ankara Arte Kent Evleri teslim tarihi!

Ankara Arte Kent Evleri 17 bin metrekare alan üzerinde toplam 114 adet konut şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ankara Arte Kent Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Gürpınar Evleri teslim tarihi!

Lik Yapı İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Gürpınar Evleri 66 daireden meydana geliyor. Gürpınar Evleri teslim tarihi bilgileri haberimizde mevcut.

Çanakkale Park 17 Evleri teslim tarihi!

Ess Yap imzasıyla yükselen Çanakkale Park 17 Evleri 2 etaptan oluşuyor. İlk etabın daire satışları devam eden projede 144 adet daire bulunuyor. Çanakkale Park 17 Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Icon 64 Atakum Evleri teslim tarihi!

Icon 64 Atakum Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 64 adet daire bulunan projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Icon 64 Atakum Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

triyanda evleri teslim tarihi Haberi

triyanda evleri teslim tarihi

Bugüne kadar İzmir'de pek çok başarılı projeye imza atan Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar'da Triyanda Evleri ile yeni bir yaşam merkezi yaratmaya hazırlanıyor. Egesel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, bölgenin geleceğini değiştirecek bir proje hazırladıklarını söyledi. Triyanda Evleri 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Yüzde 77'si peyzaj alanı olarak sunulan projede 317 konut bulunuyor. Proje şehrin karmaşasından uzak ama şehir ve ulaşım olanaklarına yakın konumu, konforu, kalitesi ve modern mimarisiyle öne çıkıyor. 


1 Ekim'de satışlar başlıyor

Bölgenin pek çok organize sanayi sitesi, yerli ve yabancı firmanın üretim tesislerine ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Şahin: "Kalkınma her geçen gün hızlanıyor, iş hacmi giderek kentin bu tarafına kayıyor. İZBAN'la, yeni bağlantısı yapılan yollarla ve bu tarafa kayan eğitim kurumlarıyla da değer artıyor. Böyle geniş bir iş...