25 / 04 / 2024

Luxist Bahçeşehir nerede

Luxist Bahçeşehir nerede

Luxist Bahçeşehir Residence 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede satışların 2016 yılı sonunda başlaması öngörülüyor. Peki Luxist Bahçeşehir nerede?

Luxist Bahçeşehir yıl sonunda satışta!

Bahçeşehir’in Gölet Bölgesi sınırında Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselecek olan Luxist Bahçeşehir 2016 yılı sonunda satışa çıkıyor, projede 630 konut ve 380 dükkan mevcut.

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Artea Yapı tarafından inşa edilen Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Artea Bahçeşehir fiyat listesi...

Botanika Bahçeşehir nerede? Botanika Bahçeşehir fiyat listesi!

‘Botanika Bahçeşehir Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Botanika Bahçeşehir Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022!

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Yuvam Bahçeşehir nerede?

Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yuvam Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bahçeşehir Platinum nerede?

Bahçeşehir Platinum projesi 142 adet daire, 8 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Bahçeşehir Platinum nerede yer alıyor?

Strada Bahçeşehir nerede?

Strada Bahçeşehir Evleri, Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte daire seçenekleri sunuluyor..

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi!

Bahçeşehir Luxist Evleri satış ofisi ile 0212 663 25 75 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede konut, ofis, otel ve hastane yer alıyor.

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim!

Luxist Bahçeşehir Rezidans iletişim için 0212 663 25 75 telefon numarasını arayabilirsiniz. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede satışların bu yıl sonu itibariyle başlaması planlanıyor.

Luxist Bahçeşehir fiyat listesi!

Luxist Bahçeşehir fiyat listesi henüz netleşmedi. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 67 bin 300 metrekare, inşaat alanı ise 398 bin metrekare olarak belirtiliyor.

Luxist Bahçeşehir nerede Haberi

Luxist Bahçeşehir nerede

Luxist Bahçeşehir Konutları Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje 630 adet daire ve 380 adet mağazadan oluşuyor. 


"Luxist Bahçeşehir nerede?" sorusuna İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da olduğu yanıtını verebiliriz. Proje 398 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 


Yıl sonunda satışa sunulması planlanan Bahçeşehir Luxist projesinde 42 katlı kule, 7 katlı ofis bloğu, 1 hastane bloğu ve 5 katlı butik otel yer alıyor. 


Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Rezidans 67 bin 300 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Kraft Mimarlık tarafından tasarlanan proje Bahçeşehir Gölet Bölgesi'nin üstündeki arazide inşa edilecek. 


Bahçeşehir Luxist Evleri'nin sosyal yaşam alanları arasında; sauna, SPA, sinema salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve sosyal tesis bulunuyor. 



Telefon  : +90(212) 663 25 75

Web adresi: http://www.kelesoglu.com/

Özge...