19 / 04 / 2024

M. Cüneyd Düzyol

M. Cüneyd Düzyol

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, HDP'li Müslüm Doğan'ın istifasıyla boşalan Kalkınma Bakanlığına M. Cüneyd Düzyol'un getirildiği açıklandı. Cüneyd Düzyol, aynı bakanlıkta müsteşar olarak görev yapıyordu. İşte özgeçmişi...

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Oussama Ben Salem tarafından kuruldu.

Kripto paraların güvenliği için donanım cüzdan!

Ledger Üst Yöneticisi Pascal Gauthier, kripto paraların güvenliği için donanım cüzdanlarının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C Kare Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Bayram ve Cihan Pişkin tarafından kuruldu.

Enerji Kimlik Belgesi C'den düşük yeni binalar ruhsat alamayacak!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girdiğine vurgu yaparak yeni binalarda EKB sınıfının en düşük C sınıfı olması gerektiğini ifade etti. Uygulamada ısı yalıtımı Enerji Kimlik Belgesi C’den düşük olan binalar ruhsat alamayacak...

Hol Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hol Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu Beyza Gülcü tarafından kuruldu. 

Sey Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Öksüm tarafından kuruldu.

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sendur Aydın ve Ecem Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Adli Tazni Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adli Tazni Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilel Taznı ve Amna Adlı ortaklığında kuruldu.

Çankaya İlkadım'daki 35 dükkan yeniden satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Ekim'de ihaleye çıkarılan Çankaya İlkadım'daki 35 dükkan yeniden satışa çıkarıldı...

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

M. Cüneyd Düzyol Haberi

M. Cüneyd Düzyol

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, HDP'li  Müslüm Doğan'ın istifasıyla boşalan Kalkınma Bakanlığına M. Cüneyd Düzyol'un getirildiği açıklandı. 


Seçim Hükümetinde Kalkınma Bakanlığına atanan Cüneyd Düzyol, aynı bakanlıkta müsteşar olarak görev yapıyordu. Avrupa Birliği Bakanlığı'na atanan Beril Dedeoğlu ise Avrupa Birliği, uluslararası politika ve uluslararası güvenlik konularında çalışıyor.


Cüneyd Düzyol, 1964 yılında İzmir'de doğdu. 1988'de Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Düzyol, kısa süre özel sektörde tasarım mühendisi olarak çalıştıktan sonra aynı yıl Devlet Planlama Teşkilatında göreve başladı.


Cüneyd Düzyol, İngiltere'de University of East Anglia'da "kalkınma ekonomi­si" üzerine diploma çalışmasını tamamladıktan sonra ABD'de University of Illinois at Urbana-Champaign'de ekonomi dalında yüksek lisans derecesini aldı.


1996'dan itibaren İktisadi Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü, Proje, Yatırımları Değerlendirme ve Analiz Dairesi Başkanlığında uzman eğitmen olarak görevine devam...