29 / 03 / 2024

M1 Merkez Kartal AVM Sunay Akın

M1 Merkez Kartal AVM Sunay Akın

Sunay Akın ile Mahya Işıkları Söyleşileri ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Ramazan Sohbetleri M1 Merkez Kartal AVM'de düzenlenecek. M1 Merkez Kartal AVM 11 Ayın Sultanı'nda ziyaretçilerini bekliyor...

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı. 

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Mgf Turizm İnşaat Taahhüt Nakliye Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mgf Turizm İnşaat Taahhüt Nakliye Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mgf Turizm İnşaat Taahhüt Nakliye Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

M1 Merkez Kartal AVM Sunay Akın Haberi

M1 Merkez Kartal AVM Sunay Akın


Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu  Sunay Akın  eski zamanların 

Ramazan öykülerini M1 Merkez Kartal AVM ziyaretçilerine  05 Temmuz akşamı  saat 22.00’de anlatacak.


* Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Söyleşi: 

M1 Merlez Kartal AVM; 18 Temmuz Saat 21:30’da keyifli ve aydınlatıcı Ramazan sohbetlerinde çok değerli konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile tüm Kartallıları buluşturacak.


* Bir Meddah Hikayesi Yunus “ Bir Söz Söylemiş Hiçbir Söze Benzemez”  Etkinliği:

25 Temmuz  saat 15.00’de izleyicileriyle buluşacak.


* Süheyl ve Behzat Uygur ile Yarışma Etkinliği:

TV ve Show dünyasının sevilen ve bağenilen ikilisi Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler

12 Temmuz  saat 15.00’de sevenleriyle biraraya gelecek. Birbirinden güzel ve eğlenceli

yarışmalar M1 Merkez Kartal AVM ziyaretçilerini bekliyor. 


M1 Merkez Kartal AVM Müdürü Hasan Akol; “Ramazan boyunca devam edecek birbirinden keyifli etkinliklerde ve iftar sonrası sohbetlerde ziyaretçilerimizi...