11 / 12 / 2025

Macid Bin Abdulaziz

Macid Bin Abdulaziz

Mekke kentinde Harem sınırları içinde 690 bin kişilik yerleşim birimi inşa edilecek...

Putin ve Kral Selman petrol piyasalarını görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde, Kovid-19 salgını ve petrol piyasalarındaki gelişmeleri ele aldığı açıklandı.

Suudi Arabistan'da gayrimenkulü olan Katarlılara ambargo!

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, istisnasız tüm hacıların güvenliğinin sağlanması konusunda Hac ve Umre Bakanlığına talimat verdiği bildirildi.

Suudi Arabistan eski prensinin evi ve eşyaları satışa çıktı!

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Sultan bin Abdulaziz'in Londra'daki 45 odalı malikanesi, 2011'deki ölümünden bir yıl sonra 470 milyon dolara satışa çıkarıldı. 3 yıl boyunca satılamayan evin eşyaları açık artırma ile satılacak.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa'da yatırım için arazi baktı!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

CNR Emlak Fuarı’na Arap ilgisi devam ediyor!

CNR ve House of Consultancy işbirliği ile CNR Emlak Fuarı’na getirilecek Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud’un ülkeye önemli yatırımlarda bulunması bekleniyor.

CNR Emlak Fuarı'na Arapların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor!

Suudi Prens Türki Bin Muhammed Bin Nasır Bin Abdulaziz Al-Suud'un, Türkiye’ye yatırım için 11-14 Eylül tarihlerindeki CNR Emlak Fuarı’nı ziyaret edeceği ve konut projelerini yerinde inceleyeceği belirtiliyor

Suudi prens Türkiye'ye yeni yatırım yapmayı planlıyor!

Dünyanın en zengin işadamları arasında gösterilen Suudi Arabistan merkezli Kingdom Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Prens Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, Türkiye'ye yeni yatırım yapmayı planlıyor...

El Maktum Rixos Otel'e yerleşti

Dubai Kültür Meclisi Başkanı Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum'un da aralarında bulunduğu 16 kişilik heyet, Rixos Premium Otel'e yerleşti.

Dubai Prensi El Maktum Türkiye'de!

Konya'da yarın bir açılışa katılacağıbildirilen Dubai Kültür Meclisi Başkanı Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum, Türkiye'ye geldi.

Canan Residence‘de 167 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Anadolu yakasının Etiler'i Ümraniye'de artık rezidanslar yükseliyor. Canan Yapı tarafından inşa edilen Canan Residence'nin fiyatları 167 binle 545 bin dolar arasında.

Selimpaşa Konutları`nda 103 metrekare 96 bin YTL`ye

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa'da inşa edilen Selimpaşa Emlak Konutları'nda fiyatlar 96 bin YTL'den başlıyor. Kampanyada aylık faiz oranı 0.85.

Macid Bin Abdulaziz Haberi

Macid Bin Abdulaziz


Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde, ''Yeni Mekke'' olarak adlandırılan büyük bir yerleşim projesi hayata geçiriliyor. Toplam 690 bin kişinin yaşayacağı yeni yerleşim merkezi Bavabad projesinde Türk şirketi Atlas Grup İnşaat da yer alacak. 


Türk ortağıyla dev projeyi gerçekleştirecek Suudi Arabistan merkezli Sumou Holding, Cidde'de yapılan ve geniş uluslararası katılıma sahne olan Uluslararası İnşaat ve Gayri Menkul Fuarı'nda dev projeyi tanıttı. Fuarın açılışını yapan Cidde Valisi Prens Macid Bin Abdulaziz, fuarı gezerek Suudi Arabistan'da yüzlerce projeye imza atan şirketleri ziyaret etti. 


''Yeni Mekke'' olarak da adlandırılan proje içinde üniversiteler, oteller, iş merkezleri, spor kompleksleri, yeşil alanlar yer alacak. Mekke ile Medine arasındaki hızlı tren de Bavadat kentinin içinden geçecek. Kabe'ye sadece 13 km uzaklıktaki Bavadat kentinden harem bölgesine 24 saat süreyle servisler çalışacak....