28 / 03 / 2024

maçkaya kaç turist geldi

maçkaya kaç turist geldi

Kültürel varlıkları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle dört mevsim turistlerin ilgisini çeken Trabzon'un Maçka ilçesi, sekiz ayda 500 bini aşkın yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı

Trabzon Maçka, sekiz ayda yarım milyon turist ağırladı!

Kültürel varlıkları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle dört mevsim turistlerin ilgisini çeken Trabzon'un Maçka ilçesi, sekiz ayda 500 bini aşkın yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı.

Öğretmen, doktor, hemşire, polis maşları kaç TL olacak? Memurlara flaş zam haberi! Şimdi bu rakamlara bakın!

6 aylık enflasyon farkı ve toplu sözleşme oranına göre zamlanacak 2024 Ocak memur maaşları tek tek hesaplandı. Peki Ocak 2024 öğretmen, doktor, hemşire, polis maşları kaç TL olacak?

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya, Türkiye'nin finans sektöründe uzun yıllar boyunca görev yapmış ve deneyim sahibi olan bir yöneticidir. Halen Denizbank'ta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Peki, Tanju Kaya'nın yaşını ve kariyeri boyunca hangi görevlerde bulunduğunu biliyor musunuz?

Çağdaş Kaya: Çarpık yapılaşma Türkiye’nin sorunu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Çağdaş Kaya, kaçak yapılaşmanın sadece Adana’nın değil, Türkiye’nin sorunu olduğunu belirterek, “Belediyelerimiz kaçak yapıya müsaade etmemeli” dedi.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Çambaşı Yaylası'nda kaçak yapılan kulübe, baraka ve evler yıkılıyor. Yıkım çalışmalarını değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, "Kaçak inşaatlarla ilgili ekiplerimizin çalışması devam edecektir" dedi.

Aydın Söke'deki kaçak AVM mühürlendi!

Aydın Söke'deki Gölbent Mahallesi Karanfil Azmağı mevkiinde 766 numaralı parsel için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan plan değişikliği kararı tartışma yarattı, kaçak olarak yapımına başlanan inşaat, Söke Belediyesi tarafından mühürlendi.

Trabzon'daki kaçak yapılaşma turizmde en büyük sorun!

Doğu Karadeniz'de bazı sorunlara acil müdahale edilmezse artan turist sayısı rakamlarda kalacak. Trabzon ve Artvin arasında yer alan bazı turizm merkezlerinde en önemli sorunların başında kaçak yapılaşma geliyor.

Kağıthane Davet Sokak Mesire Alanı açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Nurtepe Mahallesi'nde 'Davet sokak Mesire ve Park Alanı' hizmete açıldı. Açılışta konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, " Yaptığımız yatırımlarla Kağıthane büyümeye ve gelişmeye devam ediyor" dedi.

Deniz Karataş: Antalya'da 120 bin yapı güçlendirilecek!

Antalya nüfusu sürekli artıyor. Bu artış barınma ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Böyle olunca betonlaşma da kaçınılmaz oluyor. Deniz Karataş'a göre betonlaşmaya yerli halk bir noktaya kadar katlanabilir ama ya turistler?

Vodafone Arena'nın resmi açılışı Ekim 2015'te!

Si­yah-Be­yaz­lı­lar, ye­ni sta­dı Vo­da­fo­ne Are­na­'yı Ka­dı­kö­y'­de­ki der­bi ön­ce­si fii­len aça­cak. Yö­ne­tim in­şa­atı sü­ren stat­ta bir so­yun­ma oda­sı­nın kri­tik ma­ça ka­dar ha­zır ha­le ge­ti­ril­me­si ta­li­ma­tını ver­di..

Tapu dairesi çalışma saatleri 2015!

Tapu dairesinde, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların tapu alım satım işleri kayıt altına alınıyor. Peki, tapu dairesi çalışma saatleri kaçla kaç arasındadır? İşte tapu dairesi çalışma saatleri 2015...

Çankırı Kaya Tuzu Mağarası turizme kazandırılacak!

Çankırı Kaya Tuzu Mağarası turizme kazandırılacak. Çankırı'daki Kaya Tuzu Mağarası'nın kafe, restoran, spor aktivite alanı, yürüyüş yolları ve tuz terapi odaları yapılarak turizme kazandırılması hedefleniyor

Maçka Teleferik İstasyonu revizyon yapım işi ihalesi 22 Aralık'ta!

İstanbul Ulaşım A.Ş; Maçka Teleferik İstasyonu Revizyon Yapım işini 22 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

maçkaya kaç turist geldi Haberi

maçkaya kaç turist geldi


Kültürel varlıkları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle dört mevsim turistlerin ilgisini çeken Maçka ilçesi, sekiz ayda 500 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı. 


Avrupa ile Asya'nın İpekyolu üzerindeki en önemli irtibat noktasında bulunan Maçka, 4 bin yıllık tarihi geçmişinin izlerini, doğal güzellikleriyle turizmin hizmetine sunuyor. 


Kiraz, Labazen, Kulindağı, Mağura, Figanoy, Lişer ve Hocamezarı yaylaları gibi birçok mesire yeri ile öne çıkan Maçka, temiz havası, kaynak suları ve doğayla bütünleşen güzelliklerinin yanı sıra Hamsiköy sütlacı ile balık ağırlıklı mutfak kültürüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 


Karadeniz'in önemli turistik alanları arasında yer alan, ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Altındere Milli Parkı içinde bulunan Sümela Manastırı ile 8 kilometre uzaklıktaki Vazelon Manastırı ve Maçka'nın Atasu Mahallesi'ndeki Kuştul Manastırı da ilçeye gelen turistlerin uğradığı mekanlar arasında yer...