07 / 05 / 2024

maden ocağı fiyatları

maden ocağı fiyatları

Kumluca İcra Dairesi, Antalya ili Kumluca İlçesi Belen Köyü'nde bulunan maden ocağını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli  8 milyon 698 bin 722 TL olarak belirlendi. 

Erzincan İliç'teki maden ocağının çevre izin ve lisans belgeleri iptal edildi!

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonucunda Anagold Madencilik'e ait altın madeninin izinleri iptal edildiği açıklandı.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Elinde altını olanlar hemen baksın! Altının resmen freni patladı! Gram altın ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altının resmen freni patladı. Ons alttın bugün 1926 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın ne kadar oldu? Elinde altını olanlar hemen baksın. 16 Oca 2023 canlı altın fiyatları...

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağına incir ağacı dikilecek! Aygaz, İpragaz, Mogaz 20 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpü bu yılın başında sadece 238 TL'ydi. Yılbaşından bu yana yüzde 386  artış oldu. Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatı yükseldi mi, mutfak tüpü 2022 fiyatı ne kadar?

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağı sönüyor! Şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 19 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Son indirimden sonra rahat bir nefes alacağını düşünenler bu ay zam şoku ile sarsıldı. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Beko Set Üstü Ocak fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Evindeki ocağını bir yenisi ile değiştirmeyi düşünenler güncel set üstü ocak fiyatlarını araştırıyorlar. Bu kapsamda Beko Set Üstü Ocaklar şık tasarımları, gelişmiş özellikleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Beko Set Üstü Ocak fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

maden ocağı fiyatları Haberi

maden ocağı fiyatları

Kumluca İcra Dairesi, Antalya ili Kumluca İlçesi Belen Köyü'nde bulunan maden ocağını 8 milyon 698 bin 722 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 21 Eylül 2020 günü gerçekleşecek. 

T.C. KUMLUCA İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Antalya İl, Kumluca İlçe, Antalya ili Kumluca İlçesi Belen Köyü Erişim No: 3289688 Sicil No: 82603 Ruhsat Safhası: İşletme Ruhsat Grubu ve Maden Cinsi: 11-A Grubu Kalker Ruhsat Alanı: 99.1 Hektar İşletme İzin Alanı: 2.08 Hektar(20844m2) Ruhsat Yürürlük Tarihi: 11/03/2013 Ruhsat Süre Bitiş Tarihi: 13/03/2023 Ruhsat Durumu : Normal, Yürüyor İşletme İzin Tarihi: 10/11/2015 Ruhsat Sahibinin Ünvanı: Can-Sen Mad. Hzr. Bet. İnş. Tar. Em Oto Taş. Turz. Tic. San. Ltd. Şti Antalya İli, Kumluca...