26 / 04 / 2024

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağına incir ağacı dikilecek! Aygaz, İpragaz, Mogaz 20 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağına incir ağacı dikilecek! Aygaz, İpragaz, Mogaz 20 Ağustos fiyat listesi...

Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpü bu yılın başında sadece 238 TL'ydi. Yılbaşından bu yana yüzde 386  artış oldu. Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatı yükseldi mi, mutfak tüpü 2022 fiyatı ne kadar?



Mutfak tüpüne zam üzerine zam yapılırken vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpü bu yılın başında sadece 238 TL'ydi. Yılbaşından bu yana yüzde 386  artış oldu. Zam sonrası mutfak tüplerinin fiyatlarının yükseldiğini görünce ocağı kapatıyor. 

Fiyat artışları indirim olunca mutfak fiyatlarındaki dalgalanmalara insanlar yetişemiyor! Son indirimin ardından rahat bir nefes alabileceklerini düşünenler, bu ayın başlarında yukarı yönlü bir zam ile karşılandı. Son yükselişinden sonra mutfak tüpü fiyatları araştırılmaya başlandı. 2012 senesinde mutfak tüpü sadece 66 TL idi. Büyük tüplere son on sene içinde yüzde 386 zam uygulandı.

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağı sönüyor! Şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 19 Ağustos fiyat listesi...

Ayın ilk günü mutfak tüpü fiyatlarında önemli bir artış görüldü. Fiyat artışının ardından birçok vatandaş mutfak tüpü fiyatını soruyor. Pek çok kişinin dikkadini çeken fiyatlarda son durum ne? Genellikle şişman tüp olarak adlandırılan 12 kilogramlık bir mutfak tüpünün mevcut fiyatları ne kadar? 

Halk "Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatı yükseldi mi, mutfak tüpü 2022 fiyatı ne kadar, Aygaz tüp kaç TL?" gibi soruların yanıtını arıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön