04 / 05 / 2024

Madenşehri arsa kuraları

Madenşehri arsa kuraları

Karaman Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüme kavuşturulduğu müjdesini veren AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Madenşehri arsa kuralarının çekileceğini söyledi.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

İlk evim arsa tapuları ne zaman verilecek? TOKİ’den yanıt geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İlk Evim İlk Arsam kampanyasında kuralar çekildi ve hak sahipleri belirlendi. TOKİ’den arsa almaya hak kazanan vatandaşlar tapuların ne zaman verileceği ile ilgili araştırmalar yaparken, TOKİ’den yanıt geldi...

O ilde 3 milyon 500 TL'ye yükselen arsa bedelleri, konut fiyatlarını da uçuruyor!

Türkiye'nin en küçük büyükşehri olan Ordu'da arsa bedelleri 3 milyon 500 TL'ye kadar yükseliyor. Bu durum yeni yapılan konutların fiyatlarını da uçuruyor. Peki arsa maliyeti düşer mi? Nasıl düşürülebilir? 

CVK Maden'den Boğaz'da 124 milyon TL'lik operasyon! 

CVK Maden Beşiktaş Kuruçeşme'de 124 milyon TL'ye bina ve arsa satın alıyor. İşte söz konusu satın almanın tüm detayları...

Arsa ve arazi satışları bu 5 ilde daha fazla!

Son günlerde dikkatleri üzerine çeken arsa ve arazi piyasası, Endeksa verileriyle aydınlatılıyor. Bu verilere göre, Türkiye'nin beş büyük şehri arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatlarının tahtı İstanbul'un oldu. İşte son dakika arsa ve arazi fiyatları, şehirler arasındaki konutların rekabeti

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuraları ertelenmişti. TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! İl il ve peş peşe çekiliyor! Hemen konut ve arsa kuralarına bakın! 

TOKİ İlk Evim sosyal konut ve arsa kuralarındaki son dakika gelişmeleri araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! İl il ve peş peşe çekiliyor! Hemen konut ve arsa kuralarına bakın! 

Madenşehri arsa kuraları Haberi

Madenşehri arsa kuraları

AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Madenşehri'de bulunan arsa kuralarının 18 Haziran 2019 tarihinde çekileceği bilgisini verdi.  

Karamanda Uyanış Gazetesi'nde yer alan habere göre; Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüldüğünü sözlerine ekleyen Milletvekilleri Şeker ve Eser konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Arkeolojik sit alanı içerisinde bulunan Madenşehri Köyümüzün arsa ihtiyacı çözüme kavuşturuluyor.  Toplulaştırma çalışmaları tamamlanan Madenşehri köyümüzde 167.000 m² yeni yerleşim alanı belirlenerek imar ve parselasyon planları yapılarak 80 adet konut parseli oluşturulmuş, yerleşim alanına yönelik Köy Nakli kapsamındaki çalışmalar, kura çekimi aşamasına getirilmiştir. 18.06.2019 tarihinde Madenşehri Köy Konağında saat 14.00'de hak sahibi 67 ailenin kura çekimi yapılacaktır.  

Arsa kura çekimi sonrası, 60 gün içerisinde vatandaşlarımıza arsa tapuları verilecek ve 2020 yılı için Evini...