24 / 04 / 2024

Mahal İstanbul fiyatları

Mahal İstanbul fiyatları

Beylik Yapı ve Buket İnşaat ortak girişimi olarak projelendirilen Mahal İstanbul farklı mimarisi ile hayalinizdeki evi sizlere sunuyor.Mahal İstanbul'da fiyatlar 109 bin TL' den başlıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Zeytinburnu Loca Mahal daire fiyatları!

Zeytinburnu Loca Mahal daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Loca Mahal Evleri'nde daireler 36 ay sonra teslim ediliyor...

KİPTAŞ Loca Mahal ev fiyatları!

KİPTAŞ Loca Mahal ev fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Loca Mahal Zeytinburnu'nda 24 ay faizsiz taksit imkanı sunuluyor...

Batı Mahal'de fiyatlar 886 bin dolardan başlıyor!

Yalçınlar Grup tarafından inşa edilen Batı Mahal'de üç tip villa bulunuyor. Fiyatlar 886 bin dolardan başladığı projede geniş müstakil bahçelere yer veriliyor.

Batı Mahal Evleri fiyatları!

Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje toplam 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Batı Mahal Evleri fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

BatıMahal'da fiyatlar 890 bin dolardan başlıyor!

90 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilmesi planlanan BatıMahal projesinde fiyatları 890 bin dolardan başlayan 150 villa yer alacak.

Batı Mahal Villaları fiyatları!

Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede ilk etap teslimleri 18 ay sonra yapılacak. Batı Mahal Villaları fiyatları 890 bin dolardan satışa sunuluyor.

Batı Mahal Konutları fiyatları!

Ulaşım bilgisi kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 90 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Batı Mahal Konutları fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Nef İş GYO Inİstanbul fiyatları!

Nef İş GYO Inİstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İnşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen proje 130 bin dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

Halkalı Tema İstanbul fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede toplam 3 bin 531 adet daire bulunuyor. Halkalı Tema İstanbul fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Atakent Tema İstanbul fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile yükselen Atakent Tema İstanbul fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Proje yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor. İş GYO Nef Inİstanbul fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Resim İstanbul fiyatları!

Sancaktepe' de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde bulunan proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Sancaktepe Resim İstanbul fiyatları 1+1' lerde 222 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Mahal İstanbul fiyatları Haberi

Mahal İstanbul fiyatları

Dikkat, dikkat Mahal İstanbul 109.000 tl’den başlayan fiyatla ile sezona merhaba diyor.


Beylik Yapı ve Buket İnşaat ortak girişimi olarak projelendirilen Mahal İstanbul farklı mimarisi ile hayalinizdeki evi sizlere sunuyor.


Markalı konut projeleri sektöründe yoluna başarılı projelere imza atarak ilerleyen Beylik Yapı ve Buket İnşaat İstanbul Esenyurt/Beylikdüzü lokasyonun da farklı mimarisi ve geniş sosyal yaşam olanakları ön planda tutulan Mahal İstanbul projesi ile İstanbul’a yeni bir proje daha kazandırıyor.  


109.000 tl’den başlayan fiyatlar  ile çok özel alım kolaylıkları sizleri bekliyor…

Farklı kampanya modellemeleri ile Mahal İstanbul’da aradığınız daireye bu sefer mutlaka sahip olacaksınız.  Ödeme planınızı seçin  hem güvenli bir yuva hem de kazançlı bir yatırım olanağını yakalayın.


Daha yaşanılır bir dünya …


Bizce mümkün...

Burada sevdiklerinizle beraber yeşilin içerisinde kendinizi daha iyi hissedecek, hayatın her...