26 / 04 / 2024

mahal palace thermal resort

mahal palace thermal resort

Mahal Palace Türkiye projesi kapsamında teslimler 2014 sonunda yapılacak. Projede fiyatlar 12 bin TL'den başlıyor ve 19 bin 200 TL'ye kadar yükseliyor...

Mahal Palas Thermal Resort projesinde 2+1 oda 14 bin TL!

Bay ve bayan ayrı kapalı termal havuzların yer aldığı Mahal Palas projesinde odaların fiyatları 12 bin TL'den başlıyor. Projede firma bünyesinde 24 aya kadar vade yapılıyor...

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim!

3 etap şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Yalova Thermal Palace Devremülk iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 386 91 61 olarak belirlendi.

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace, Yalova Termal Akköy'de 56 bin 673 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yalova Thermal Palace'ta daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Yalova Thermal Palace'ta 12 bin TL'ye devremülk!

56 bin 673 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Yalova Thermal Palace, Yalova'nın Termal ilçesi, Akköy köyünde 3 etap şeklinde inşa ediliyor.

Yalova Thermal Palace Projesi arapların gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace Araplar'ın gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği Yalova Thermal Palace projesinin tamamlanan ilk etabı, Araplar’ın gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace Arap turistlerin gözdesi oldu!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'da 3 etap olarak inşa ettiği 'Yalova Thermal Palace' projesinin tamamlanan ilk etabı, Arap turistlerin gözdesi oldu.

Yalova Thermal Palace Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği ‘Yalova Thermal Palace’ Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace projesine Araplardan yoğun ilgi!

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği ‘Yalova Thermal Palace’ Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova Thermal Palace 2016'da açılacak!

50 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 180 milyon dolarlık yatırım maliyeti olan Yalova Thermal Palace, 2016'nın en son çeyreğinde açılacak.

Araplardan Yalova Thermal Palace'a astronomik teklif!

İklimi, sosyal yapısı ve İstanbul’a yakınlığı nedeniyle Yalova’ya büyük ilgi duyan Araplar, Karaderili Şirketler Grubu’nun vizyon projesi olan Yalova Thermal Palace’ı satın almak için astronomik bir teklifte bulundu.

Yalova Thermal Palace projesinde devremülk satışları başladı!

Yalova Thermal Palace projesi 750 oda ve 2 bin 200 yatak kapasitesine sahip. 350 odanın devremülk olarak satıldığı Yalova Thermal Palace projesinde satış süreci başladı...

Yalova Termal Palace'nin ilk etabı tamamlanmak üzere!

Karadereliler Şirketler Grubu, iki termal otelin yapımına da devam ediyor. Yalova Thermal Palace'ın ilk etabını tamamlamak üzere olan şirket, Balıkesir Laguna Thermal inşaatını da sürdürüyor.

mahal palace thermal resort Haberi

mahal palace thermal resort



Abdurrahman Akarsu Holdindg'in hayata geçirdiği Mahal Palace kapsamında 808 yatak kapasitesi bulunuyor. Yalova'daki Mahal Armutlu projesinde, 184 oda bulunuyor. 


Mahal Otel Yalova, 365 gün hizmete açık olacak. Yalova Mahal Palace Türkiye projesinde 1 oda 1 salon dubleksler 12 bin TL, 1 oda 1 salon deluks odalar 14 bin TL, 2 oda 1 salon dubleksler 19 bin 200 TL'den satılıyor. 


Mahal Palace Türkiye projesinde konutların alanları 60 ila 80 metrekare arasında değişiyor. 36 bin 936,37 metrekare lik alan üzerinde konumlandırılan Mahal Palace Türkiye projesi Yalova'da dağ ve deniz manzarası hakim. 


24 ay vadelendirme yapılan Mahal Palace Türkiye'de banka kredisi ve peşin ödemeler de yapılıyor. İnşaatına 15 Nisan 2013'te başlanacak Mahal Palace Türkiye'de teslimler ise 2014 sonunda teslim edilecek. 



444 17 69

www.mahalpalas.com

Kübra...