26 / 04 / 2024

Yalova Thermal Palace'ta 12 bin TL'ye devremülk!

Yalova Thermal Palace'ta 12 bin TL'ye devremülk!

56 bin 673 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Yalova Thermal Palace, Yalova'nın Termal ilçesi, Akköy köyünde 3 etap şeklinde inşa ediliyor.



Yalova'nın Termal ilçesi Akköy mevkiinde inşa edilen Yalova Thermal Palace 3 etap şeklinde inşa ediliyor. Yalova Thermal Palace'ta devremülk alan herkes yurtdışında tatil fırsatına sahip oluyor.


Stüdyo 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak planlanan Yalova Thermal Palace'ta 6 oda 1 salon şeklinde villalar da yer alıyor. Yalova Thermal Palace ödeme planı çerçevesinde 60 aya kadar vade imkanı bulunuyor.


Yalova Thermal Palace Tesisleri'nde fizik-tedavi ve rehabilitasyon merkezi, açık-kapalı yüzme havuzları, spor merkezlerinin yanı sıra ailelere özel havuzlar ve sosyal alanlar mevcut.


Toplam 56 bin 673 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Yalova Thermal Palace SPA Merkezi'nde dünya masajları, terapiler, her türlü cilt,saç ve vücut bakımı, Geleneksel Türk Hamamı, Sauna , Jakuzi, Tuz Rehabilitasyon Odası ve birçok aktivite imkanları bulunuyor.


Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Daire tipine göre farklı fiyatlarla satışa sunulan Yalova Thermal'deki devremülklerde villa fiyatları ise 20 bin TL ile 60 bin TL arasında değişiyor.


Yalova Thermal Palace adres: Killi Orman Mevki 23 Pafta 3-4-854 Parsel Termal / Yalova


Yalova Thermal Palace iletişim

Tel: +90 216 386 91 61 

web: www.yalovathermalpalace.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön