25 / 04 / 2024

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace, Yalova Termal Akköy'de 56 bin 673 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yalova Thermal Palace'ta daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.



3 etap şeklinde inşa edilen Yalova Thermal Palace Devremülkleri'nde yurtdışında herhangi bir ülkede tatil imkanı sunuluyor.


Yalova Thermal Palace, Yalova'nın Termal ilçesi Akköy mevkiinde yükseliyor. Yalova Thermal Palace Devremülkleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Fizik-tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinin bulunduğu Yalova Thermal Palace Tesisleri 'ta  açık-kapalı yüzme havuzları, özel havuzlar, sosyal alanlar, spor merkezleri de aktif olarak kullanılabiliyor.


Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yalova Thermal Palace villa tipi devremülklerde ise fiyatları ise 20 bin TL ile 60 bin TL arasında değişiyor.


Devremülk Yalova Thermal Palace'ta  6 oda 1 salon gibi villa tipi daireler de yer alıyor. 60 aya kadar vade imkanı bulunan Yalova Thermal Palace'ta daire fiyatları devre ve daire büyüklüğüne göre fiyat aralıkları değişiyor.


Yalova Thermal Palace 56 bin 673 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Yalova Thermal Palace SPA Merkezi'nde cilt,saç ve vücut bakımı, sauna , jakuzi, tuz rehabilitasyon odası  dünya masajları, terapiler, geleneksel Türk Hamamı gibi imkanlar mevcut.


Yalova Thermal Palace adres: Killi Orman Mevki 23 Pafta 3-4-854 Parsel Termal / Yalova


Yalova Thermal Palace iletişim

Tel: +90 216 386 91 61 

web: www.yalovathermalpalace.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön