23 / 04 / 2024

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları!

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları!

Ömür boyu hisseli devremülk sistemiyle satışa sunulan İnan Thermal Residence'ta toplam 700 devremülk daire yer alıyor. Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları şöyle:



Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatlarını vermeden önce projeden bahsedelim. Proje Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde inşa ediliyor. 


7 blok halinde inşa edilmesi planlanan Kozaklı İnan Termal Tesisleri'nde toplam 700 daire olması planlanıyor. 


İnan Thermal Residence Devremülkleri 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipi şeklinde dizayn edildi. Projede yer alan devremülk satışları ömür boyu hisse tapulu olarak gerçekleşiyor. 


Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları!

Nevşehir İnan Thermal Residence devremülk fiyatları 7 bin 900 TL ile 15 bin 900 TL arasında dönem ve daire tipine göre değişiyor. 


Projede yer alan 2 blokta inşaat tamamlandı. Nevşehir İnan Thermal'in daire teslimleri yapılan devremülklerinde yaşam başladı. Kozaklı İnan Thermal'e ulaşım karayolu ve havayolu ile rahatça sağlanabiliyor.


Nevşehir İnan Thermal Residence Devremülkleri'nin ödeme şekli 24 ay sıfır faiz imkanlarıyla yapılabiliyor. Projede her blokta bay-bayan Türk hamamı,  bay termal havuz, sauna gibi alanlar mevcut.


İnan Thermal Devremülkleri'nde ödemeler için Türkiye Finans Bankası ile anlaşma mevcut. İnan Thermal devremülk daire ödemelerinde dosya masrafı alınmıyor. Firma tarafından taksitlendirme yapıldığında ise 2 bin TL peşinat ödeniyor.


Adres : Emek Mahallesi Kaplıca Cad. No: 144 Kozaklı / Nevşehir


İnan Thermal Residence iletişim

Tel: 444 32 64

Web: inantermal.com 

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön