28 / 03 / 2024

Mahal Sancaktepe ödeme planı

Mahal Sancaktepe ödeme planı

Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 140 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 306 adet daire yer alıyor.

Mahal Sancaktepe'de 137 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

6 bloktan meydana gelen Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 137 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de daireler aralıkta teslim!

DENGE Yapı'nın, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden ev alanlar 2015 yılına yeni evlerinde girecek. Konut teslimlerinin aralık ayında başlayacağı her iki proje de Sancaktepe'de hayata geçiyor.

Mahal Sancaktepe projesinde son blok satışa çıktı!

DENGE Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesinin son bloğu satışa çıktı. Toplamda 5 kattan oluşan blokta 25 daire yer alıyor.

Mahal Sancaktepe'de teslime kadar taksit de yok peşinat da yok!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi...

Mahal Sancaktepe'de daire teslimine kadar ödeme yapılmıyor!

"Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" adım taşıyan kampanya kapsamında, Mahal Sancaktepe'den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar tek kuruş ödeme yapmıyor.Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 5 ay sonra başlıyor.

Mahal Sancaktepe'den daire alanlar teslime kadar ödeme yapmıyor!

"Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe'den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar ödeme yapmıyor. Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 5 ay sonra başlıyor

Mahal Sancaktepe'de ödemeler teslimden sonra yapılıyor!

Mahal Sancaktepe'den bu yaz daire alanlar, ödemelerine evlerini teslim aldıktan sonra başlıyor. Denge Yapı'dan Abdullah Bayram'ın verdiği bilgiye göre ev teslimlerinin aralık ayında başlanacak

Mahal Sancaktepe’den yaz fırsatı! Ödemeler teslimattan sonra başlıyor!

“Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok” adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’den istenilen daireye şu anda tek kuruş ödeme yapmadan da sahip olunabiliyor.

Mahal Sancaktepe projesinde aylık taksit 210 bin TL!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe'de, yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle ev sahibi yapacak yeni bir kampanya başlattı. 153 bin 150 liradan satılan 1+1 daireye teslime kadar aylık 1.210 lira taksitle sahip olunabilecek.

Mahal Sancaktepe’de 153 bin 150 TL'ye! Aylık 1.210 lira taksitle!

Mahal Sancaktepe’de, yüzde 1 ön ödeme ve teslime kadar düşük taksitlerle ev sahibi yapıyor. Hayatın bu yıl Aralık ayında başlayacağı projede 153 bin 150 liradan satılan 1+1 daireye teslime kadar aylık 1.210 lira taksitle sahip olunabiliyor..

Mahal Sancaktepe'de 2+1'ler 190 bin TL! Yüzde 1 peşinat!

Denge Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Mahal Sancaktepe'de 2 oda 1 salon daireler 190 bin liradan satışa sunuluyor...

Mahal Sancaktepe projesinde teşekkür kampanyası!

Denge Yapı, Sancaktepe'de hayata geçen ve yüzde 80'i satılan Mahal Sancaktepe projesinden ev sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni kampanya "Acele etmek yetmez. Koşun!" adını taşıyor...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe nerede!

306 adet konutun bulunduğu Denge Yapı Mahal Sancaktepe fiyat listesi 123 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe nerede sorusuna yanıt haberimiz içerisnde veriliyor...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe satılık daire!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutların fiyatları 188 bin 500 TL'den başlıyor

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yıl sonu kampanyası devam ediyor!

Teslimlerinin 2015 başında yapılması planlanan Denge Yapı Mahal Sancaktepe Evleri'nde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası devam ediyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe projesinde avantajlı ödeme seçenekleriyle yıl sonu kampanyası kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2015 başında yapılması planlanıyor.

Mahal Sancaktepe Konutları'nda cazip ödeme fırsatlarıyla yıl sonu kampanyası!

Cazip ödeme koşulları ile yıl sonu kampanyası düzenleyen Mahal Sancaktepe Konutları kapsamında fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde 305 bin 550 TL'ye 3+1! Yıl sonu teslim!

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinden 3 oda 1 salon olanların fiyatları 305 bin 550 TL 'den başlıyor. Proje kapsamında teslimler yıl sonu yapılacak.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme seçenekleri!

Dumankaya Mozaik İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede birinci etap satışları sona erdi. Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme seçenekleri ile ikinci ve üçüncü etap satışlarına devam ediyor.

Mahal Sancaktepe'de yıl sonu teslim daireler! 139 bin TL'ye!

Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin teslimleri yıl sonu yapılacak. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde 1+1 dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlıyor!

İstanbul'da yükselen Mahal Sancaktepe, bölgede yapılan hastane, metro ve Ar-Ge merkezi ile kazanç vaad ediyor. Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. 1+1 dairelerin fiyatla

Mahal Sancaktepe'de daireler 2015 yılında teslim edilecek!

Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. Mahal Sancaktepe'de 1 + 1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de 139 bin liraya!

Denge Yapı tarafından inşa edilen Mahal Sancaktepe projesinde ev teslimleri yeni yılda başlıyor. 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi her biri dokuz katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor.

Mahal Sancaktepe Evleri'nde 190 bin 500 TL'ye 2 oda 1 salon!

Mahal Sancaktepe Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinden 2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 190 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin alanları 50 metrekareden başlıyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de yer alan dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 137 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mahal Sancaktepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 137 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mahal Sancaktepe ödeme planı Haberi

Mahal Sancaktepe ödeme planı

6 bloktan meydana gelen  Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı imzası taşıyor.  Mahal Sancaktepe'de toplam 306 adet daire yer alıyor. 


 Mahal Sancaktepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 50 metrekare ile 127 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Mahal Sancaktepe'de açık yetişkin, oyun alanları, spor alanları, bay / bayan sauna, yüzme havuzu ve meyve bahçesi yer alıyor. 


Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor.  Mahal Sancaktepe'de teslimlerin 2015'te yapılması planlanıyor. 


Denge Yapı Mahal Sancaktepe iletişim;

Telefon: 0216 311 66 67

Web Adresi: