26 / 04 / 2024

Mahall Ankara iletişim

Mahall Ankara iletişim

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Türkerler Mahall Ankara ödeme kampanyası 2018!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Mahall  Ankara Evleri'nde ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.

Mahall Ankara projesi, inşaat sektörünü hareketlendiriyor!

Ankara'nın en kararlı gelişen aksı Eskişehir Yolunda; lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifieriyle son yıllarda başkentteki en gözde projelerden biri olan Mahall Ankara hızla yükseliyor.

Mahall Ankara dükkan fiyatları ne kadar?

Çankaya Mahall Ankara ‘da bugün saat 11.00 ‘de 64 adet dükkan açık artırma usulü satışa sunuldu. Peki Mahall Ankara dükkan fiyatları ne kadar?

Mahall Ankara fiyatlar!

Mahall Ankara fiyatlar dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Mahall Ankara lansman tarihi!

Türkerler İnşaat imzasıyla yükselen projede dükkan fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Proje ofis, dükkan ve 246 adet daire bulunuyor. Mahall Ankara lansman tarihi olarak 28 Mayıs Perşembe günü belirlendi.

Mahall Ankara satılık dükkan!

Toplam 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje TOKİ güvencesiyle hayata geçiriliyor. Mahall Ankara satılık dükkan teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılması planlandı.

Türkerler İnşaat Mahall Ankara satış ofisi!

Başkent Anakara'da hayata geçirilen Türkerler İnşaat Mahall Ankara satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor. Projede 2+1, 3+1 4+1 daireler yer alıyor...

Mahall Ankara iletişim!

Mahall Ankara iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Rezidans, ofis, otel ve AVM alanlarından oluşan Mahall Ankara projesinde teslimler 2016 yılının ilk yarısında yapılıyor...

Kazım Türker: Mahall Ankara'ya ilgi yoğun!

Türkerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker Mahall Ankara'da altı ay içinde satışların yüzde 30'unun tamamlandığını ifade etti.Türker, Mahall Ankara'ya ilginin yoğun olduğunu da söyledi.

Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı!

Ankara’nın ilk çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın yüzde 30’u satıldı. Türkerler İnşaat tarafından Kasım 2013’te inşaatına başlanan Mahall Ankara, Ankaralılara çağdaş bir mahalle kültürü sunacak.

Mahall Ankara ödemeleri!

Türkerler İnşaat tarafından Başkent Ankara' da hayata geçirilen Mahall Ankara ödemelerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yer alan 2+1 daireler 650 bin TL' den satışa sunuluyor...

Mahall Ankara projesi!

Mahall Ankara projesi 363 adet daire, 78 adet city suits, 129 odalı otel ve 42 adet mağazadan meydana geliyor. Mahall Ankara projesi 2015'in ikinci yarısında teslim edilecek...

Nef Ataköy 22 satış ofisi!

Nef Ataköy 22 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Timur Gayrimenkul'ün Nef Ataköy 22 projesinde konut fiyatları 147 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Mahall Ankara satış ofisi!

Mahall Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kaşmir Mavi Orkide projesinde ön talepler toplanıyor...

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir iletişim!

Mahall Bomonti İzmir iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

West Gate Ankara iletişim!

Toplam 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazadan oluşan proje 38 bin 840 metrekare arsa üzerine yayılıyor. West Gate Ankara iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0312 241 34 81 olarak belirlendi.

Ankara Kuzu Effect Evleri iletişim!

Toplam inşaat alanı 186 bin 393 metrekare olarak yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ankara Kuzu Effect Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 312 491 39 07 olarak belirlendi.

Kumru Ankara Rezidans iletişim!

Kumru Ankara Rezidans iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara Rezidans projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor...

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim!

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara projesinde 164 adet daire ve bir açık çarşı yer alıyor. Kumru Ankara, Eylül 2017'de tamamlanıyor...

Mahall Ankara iletişim Haberi

Mahall Ankara iletişim

2+1, 3+1, 4+1 ve 4.5+1  şeklinde daire tiplerinden oluşan Mahall Ankara projesinde daire alanları 50 metrekare ile 244 metrekare arasında değişiyor.

Mahall Ankara'da 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari ünite bulunuyor. Türkerler İnşaat imzasını taşıyan projede dairelerin fiyatları 386 bin 677 TL'den başlangıç gösteriliyor.

Ankara Çankaya'da inşa edilen projede teslimler hemen yapılıyor. Kira garantisi sunulan projede ofis ve konutlar için 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor. 
 
Birçok ortak alana sahip projede kapalı otopark, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna ve yüzme havuzu mevcut.

Mahall Ankara satış ofisi!
Tel : 0312 287 35 65
Web : http://mahallankara.com/