16 / 04 / 2024

Mahir Ünal özgeçmiş

Mahir Ünal özgeçmiş

Mimar Mahir Ünal kimdir? Mimar Mahir Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mahir Ünal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mahir Ünal'ın biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

2 milyon çiftçinin arazi tapusuna ipotek kondu!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın, çiftçi açıklaması gündem oldu. CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, “Mahir Ünal, çiftçinin cep telefonuna bakıyor fakat tapusundaki ipotekleri görmezden geliyor. 40 milyon dekar tarım alanı ipotek altında" dedi.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Kahramanmaraş Panorama Müzesi’nde son durum!

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni inceledi.

Ünal Aysal yetki alamadığı Riva projesi için gelmek istiyor!

Karabükspor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'da maçın ardından konuşan Levent Nazifoğlu, ''Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık rant var. Ünal Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor" dedi.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

Mahir Ünal özgeçmiş Haberi

Mahir Ünal özgeçmiş

Mahir Ünal kimdir?

Mahir Ünal, 1965 yılı Ceyhan doğumlu. 1984 yılında Konya Ereğli Cumhuriyet Lisesi'nden mezun olan Mahir Ünal, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nden 1990 yılında mezun oldu.


Güncel Ofisi:Maer & Partners (Ortak)


Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Tabanlıoğlu Mimarlık (Çalışan) (2002 / 2004)

Başak Öymen Mimarlık (Çalışan) (2001 / 2002)

Bodrum'da Özel Ofis (Çalışan) (1998 / 2001)

Arolat Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. (Çalışan) (1996 / 1997)

Has Mimarlık Ltd. Şti. (Çalışan) (1995 / 1996)

Birleşmiş Mimarlar Ortaklığı (Çalışan) (1990 / 1995)


Mimar Mahir Ünal projeleri..

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (2011)

Akhisar Belediye Hizmet Binası (2009)

Bursa, Kızyakup Kent Parkı Kentsel Tasarım Yarışma Projesi (2006)

Manisa Belediye Hizmet Binası Ticaret Merkezi ve Kentsel Mekan Düzenlemesi Yarışma Projesi (2006)

Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminal Kompleksi Kentsel Tasarım...