25 / 04 / 2024

Mahmut Asmalı konut satışları açıklaması

Mahmut Asmalı konut satışları açıklaması

Akyapı kurucularından Mahmut Asmalı, Temmuz 2021 konut satış verilerini değerlendirdi. Mahmut Asmalı, "Geçen yıl olduğu gibi bir kredi kampanyası bu yıl da düzenlenirse bekleyen talebin harekete geçip, yeniden rekor rakamlara ulaşılması mümkün" dedi.

Türk müteahhitlerine Suudi Arabistan'da yatırım fırsatı: 1,6 trilyon dolarlık yatırım yapılacak! 

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, inşaat sektörü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve Suudi Arabistan projelerini işaret etti. İşte o açıklama..

Evin yarı parası cebinizde olsa bile, artık kira öder gibi konut sahibi olmak yalan oldu! 

Mobil Uygulama Geliştiricisi Mahmut Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ve mortgage ile ilgili bir paylaşımda bulunarak, "Kira öder gibi konut sahibi olmak yalan oldu" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut kira fiyatlarını semt ve mahalleler belirliyor!

Konut kiralarının belirlenmesinde mahalle ve semtlerin belirleyici olduğunu dile getiren emlakçı Mahmut Yeşilyurt, emlak sektöründe satışların neredeyse durma noktasına geldiğini aktardı.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Kızılbük GYO'dan 500 bin TL'lik yeni şirket! Akyapı da ortak oldu!

Güney Marmara Gayrimenkul'ün ortakları arasında MÜSİAD Genel Başkanı ve Akyapı Genel Başkanı Mahmut Asmalı da bulunuyor. İşte detaylar...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu.

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

İş dünyasından bir destek daha! MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın depremden etkilenen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta 1000 tane konteyner evi bulunan geniş kapsamlı Konteyner Kent kurulacağını açıkladı.

MÜSİAD'dan ekonomi açıklaması! Büyümeye devam edeceğiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Dünya Korona şokuyla sarsılıp yüzde 3 küçülürken, yüzde 1,9 büyüyen, 2021 yılında yüzde 11,4'lük büyüme performansıyla, 2022 yılında da güçlü büyüme eğilimini sürdürmüş ve 3 yılın yıldızı olmuştur. dedi.

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

Mahmut Asmalı konut satışları açıklaması Haberi

Mahmut Asmalı konut satışları açıklaması

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Temmuz 2021'e ilişkin konut satış rakamları yayınlandı. Buna göre Temmuz 2021'de geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre satışlar yüzde 53 azaldı. Böylece Temmuz 2021'de 107 bin 785 konut satışı gerçekleşti. Kredili satışlar ise 20 bin 553 seviyesinde oldu.

Akyapı kurucularından Mahmut Asmalı, Temmuz 2021 konut satış verilerini değerlendirdi. Mahmut Asmalı, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Konut satışları 2020 yılında kamu bankalarının öncülüğündeki düşük faizli konut kredisi kampanyasının etkisiyle 1.5 milyon rekorunu kırmıştı. 2020’nin Temmuz ayı ise 229.357 adet ile tarihin en yüksek konut satışının yaşandığı ay olmuştu. Bu veriler doğrultusunda Temmuz 2021 rakamlarında, baz etkisiyle bir gerileme oldu. Aylık satışın 100 bin adetin üzerinde olması önemli bir gelişme. Geçen yıl olduğu gibi bir...