18 / 04 / 2024

Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi açıldı mı

Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi açıldı mı

Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan ve yapımı tamamlanan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi'nin resmi açılışı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

650 yıllık Mahmut Bey Camisi görenleri hayran bırakıyor!

Kastamonu'nun Daday ilçesinde çivi kullanılmadan 1366'da yapılan Mahmut Bey Camisi, görenleri hayran bırakıyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Mahmut Metin Gültekin kimdir?

2016 Şubat ayında yakalandığı deri kanseri ile mücadele eden Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti. Peki, Mahmut Metin Gültekin hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Tepe Emlak'ın acı günü! Mimar Mahmut Metin Gültekin vefat etti!

2016 yılı başından bu yana da Genel Müdür Danışmanı olarak Tepe Emlak'a hizmet veren Mahmut Metin Gültekin vefat etti.Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Mahmut Dağ ve Aydın Bolkan'a imar davası!

DİYARBAKIR'in Kayapınar Belediyesine ait mera alanında imar planı 2001 yılında yapılan 8 dönümlük araziye mera vasfını yitirmesinden dolayı ağaçlandırma çalışması yürüttükleri gerekçesiyle Mahmut Dağ ve Aydın Bolkan hakkında soruşturma açıldı.

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Ferman Taahhüt İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Öztürk tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Mahmut Yörük: Yüzde 0,50 faizle herkes konut sahibi olur!

Bankaların konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesi emlak sektöründe, heyecan yarattı. MyKanguru Emlak Ofisi İşletmecisi Mahmut Yörük, faizlerin düşmesinin emlak sektörünü canlandıracağını söyledi.

Kula Mahmut Dede Caddesi asfaltlandı!

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Düzce Celalettin Özdal Parkı açıldı!

Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan ve Düzce Belediyesi tarafından yenilenen Celalettin Özdal Parkı vatandaşların hizmetine açıldı.

Mahmut Çelikcan: Toplu konut yapacak yer bulamıyoruz!

Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kaçak yapılaşmayı önlemek için toplu konut yapmak istediklerini, ancak yer bulmakta sıkıntı çektiklerini söyledi.

Mahmut Dede: İznik'te arsa fiyatları arttı!

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Sürücü, İznik TSO Başkanı Mahmut Dede’ye yapacakları Soğuk Hava Deposu ve Sebze Meyve Paketleme tesisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Dede ilçede arsa fiyatlarındaki artışa değindi.

Mahmut Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmut Emlak İnşaat Otomotiv Turizm Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bozdemir tarafından 150 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

Mahmut Çelikcan'dan Yüreğir'e kentsel dönüşüm uyarısı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarının açık ve şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, "Bizim adımızı kullanarak görüşme yapmak isteyenlere vatandaşlarımız itibar etmesin" dedi.

Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi açıldı mı Haberi

Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi açıldı mı


Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi'nin resmi açılışı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan ve yapımı tamamlanan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi'nin resmi açılışı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. 


Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda kişinin katılımıyla hizmete açıldı. Törene, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Çan'ın yanı sıra. Ümraniye Kaymakam'ı Mustafa Çek. Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları. Mahmut Celalettin Okten Hocanın Kıymetli kızları Ayşe Züheyra Ökten. Dekon İnşaat Yön. Kur. Başkanı Cevdet Erdem. 


Açılış...