18 / 04 / 2024

Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi açıldı!

Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi açıldı!

Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan ve yapımı tamamlanan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi'nin resmi açılışı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.




Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi'nin resmi açılışı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan ve yapımı tamamlanan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi'nin resmi açılışı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. 


Ümraniye Belediyesi'nin 2013'te hizmete hazırladığı 127 çeşit yatırım ve 626 adet hizmetten biri olan Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda kişinin katılımıyla hizmete açıldı. Törene, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Çan'ın yanı sıra. Ümraniye Kaymakam'ı Mustafa Çek. Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları. Mahmut Celalettin Okten Hocanın Kıymetli kızları Ayşe Züheyra Ökten. Dekon İnşaat Yön. Kur. Başkanı Cevdet Erdem. 


Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan; "2004 yılında Hasan Can Başkanımız Ümraniye halkından yetkiyi alıp göreve başladığında ilk imza ettiği inşaat projelerindendir. Merit Life. Bugüne kadar arada geçen bu sürede artık bazı şeylerin çok net bir şekilde anlıyor, görüyor ve ifade etmekten de gurur duyuyoruz. Bir zamanlar patlayan çöplüğü. sapığı, varoş kimliği ve bu şekilde anılan bir ilçe olan Ümraniye'yi yeniden şekillendirerek bir cazibe merkezi haline getiren bir Belediye Başkanı ve şehri için çizdiği bir ufuk bir hayal, sadece 9 yıl geçti. Bugün Ümraniye'ye yatırım yapmaya gelenlerin akıllarında artık hiçbir tereddüt kalmamıştır. Bir ilçenin talihi değişmiştir ve artık Ümraniye gerçekten Ümraniye olmuştur. Yükselen finans merkeziyle, yapımı devam eden metrosuyla. nikah sarayıyla, aş eviyle, sağlık ocakları ve muhtarlık binalarıyla ve daha yüzlerce hizmetleri ve eserleriyle asla 10 yıl öncesinin Ümraniye'si değildir. Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezimiz gibi 30'a yakın eserlerimizde de hizmetler yapılmaya devam ediyor. Bu güzel eserin hayırlı olmasını diliyorum. Başta Belediye Başkanımız Hasan Can ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 



Geri Dön