28 / 03 / 2024

Mahmut Okka kimdir

Mahmut Okka kimdir

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, İstanbul ve Anadolu'daki projelerini değerlendirdi. Okka, ''Anadolu'nun hayalinde, İstanbul’dan ev almak var'' diye açıklama yaptı. 

Emlak sektörü güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Türkiye genelinde konut satışları 2017 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,7 oranında arttı. Kampanyalar devam ettikçe konut satışlarının daha da hızlanacağını belirten Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Okka, emlak sektörünün güvenli bir liman olduğunun altını çizdi.

Depremden korunmanın tek çaresi kentsel dönüşüm!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, “Türkiye’de halen 7 milyondan fazla riskli konumda yapı var. Konutların yüzde 70’ten fazlası da risk taşıyor. Ayrıca yenilenmesi gereken 10 milyona yakın bina mevcut” dedi.

Yıl sonuna kadar konut satış rakamları artacak!

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Haziran ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.Okka, ''Yazın gelmesi ve Ramazan ayı dolayısıyla düşen satış rakamları, yaz tatilinin sona ermesi ve okulların açılmasıyla birlikte eski seyrine dönecektir” diye konuştu.

15 Temmuz sonrası alınan önlemler inşaat sektörüne can verdi!

İnşaat sektörünün 40 yıllık tecrübeli şirketi Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde yaşanan süreci inşaat sektörü açısından değerlendirdi.

İnşaat sektöründe dış yatırımcıdan gelen nakit akışı hızlanacak!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka referandum sonucunu inşaat sektörü açısından değerlendirdi. Okka, güven ve istikrar sürdüğü müddetçe yabancı sermayenin Türkiye’ye olan ilgisinin devam edeceğini vurguladı.

Mahmut Şaban Okka kimdir?

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Şaban Okka kimdir? Mahmut Şaban Okka, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Okkalar İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Mahmut Şaban Okka...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Karabıyık kimdir? Ne mezunu?

Yeni Gimat GYO'nun yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Nedim Koç Kimdir?

Mahmut Nedim Koç kimdir? Mahmut Nedim Koç’un mesleği nedir? Mahmut Nedim Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Mahmut Asmalı kimdir?

Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı kimdir? Mahmut Asmalı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konut, dolardan daha çok kazandırdı!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Arma Menta projesinin dolardan daha fazla kar sağladığını ifade etti. 

Yatırımcı mevduatını gayrimenkulde değerlendiriyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, TÜİK verilerini değerlendirdi.

Anadolu'nun hayalinde İstanbul’dan ev almak var!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, İstanbul ve Anadolu'daki projelerini değerlendirdi. Okka, ''Anadolu'nun hayalinde, İstanbul’dan ev almak var'' diye açıklama yaptı. 

Mahmut Okka kimdir Haberi

Mahmut Okka kimdir

Konya'da markalı konut projeleri ve sanayi binalarına ticaret ve iş merkezlerine kadar bir çok proje hayata geçiren Okkalar İnşaat 2005 yılından beri İsanbul'da da projeler hayata geçiriyor.

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, İstanbul'daki projeleri yönetiyor. Okka, İstanbul’da kemikleşmiş bir müşteri kitleleri olduğunu bundan dolayı projelerinin yüzde 15’ini bu kitleye, yüzde 15’ini ise Konyalılara sattıklarını açıkladı. 

Mahmut Okka, “İstanbul’da bir evinin olması Konya ve Anadolu’dakilerinin hayalinde bir şey. Bizde verdiğimiz güvenle bunun için bir köprü kurduğumuzda bu satışa dönüyor. Hatta gelip projeyi görmeden bile alanlar oluyor ” diye açıklamalar da yaptı. 

Dünya Gazetesi'nden Leyla İlhan'ın haberine göre, sadece inşaat sektöründe çalıştıklarını açıklayan Mahmut Okka, “41 yılda 2 milyon metrekare inşaat tamamladık. İstanbul’da Kurtköy’de Şekerevler projesi, Okkalar İş Merkezi, Kurtköy Arma Rezidans...