18 / 04 / 2024

Mahmut Ustaosmanoğlu gine cami

Mahmut Ustaosmanoğlu gine cami

Gine'nin başkenti Konakri'deki, Mahmut Ustaosmanoğlu adına yaptırılan külliye içerisindeki medrese ve II. Abdülhamid Han Camisi açıldı. Türkiye'den 180 kişilik heyet açılış törenine katıldı.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Gt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Gt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de Mahmut Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Mehmet Hakan Tercan, Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO'nun 16 Nisan 2020 tarihli toplantısında, Adil Mahmut Eroğlu'nun 21 Haziran 2019 tarihindeki istifasının ardından Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Tercan'ın atanmasına karar verildi.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Cepoğlu Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cepoğlu Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekiye Mahmutçepoğlu tarafından kuruldu.

Mahmut Ustaosmanoğlu gine cami Haberi

Mahmut Ustaosmanoğlu gine cami

İDDEF tarafından Gine'nin başkenti Konakri'de, Mahmut Ustaosmanoğlu adına yapımı devam eden külliye içerisindeki medrese ve II. Abdülhamid Han Camisi törenle ibadete açıldı.


İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF) tarafından Gine'nin başkenti Konakri'de, Mahmut Ustaosmanoğlu adına yapımı devam eden külliye içerisindeki medrese ve II. Abdülhamid Han Camisi törenle ibadete açıldı.


İDDEF Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Ustaosmanoğlu ile Türkiye'den 180 kişilik heyetin katıldığı törene, Gine halkı büyük ilgi gösterdi.


Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende Gineli çocuklar Kur'an okuyarak, ilahiler söyledi. Şevket Ustaosmanoğlu başta olmak üzere heyetin önde gelen katılımcıları da törende katılımcıları selamladı.


Törende konuşan Gine Din İşleri Bakanı Abdulkarim Jobari ve Konakri Belediye Başkanı Süleyman Torancalu, cami açılışından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, dünyaya Müslümanların birlik ve beraberlik içinde olduğu mesajını verdi.


İDDEF Genel Koordinatörü...