25 / 04 / 2024

Mahmutbey-Esenyurt ne zaman açılacak

Mahmutbey-Esenyurt ne zaman açılacak

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ne zaman bitecek? 

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro inşaatının Mecidiyeköy İstasyonu'nda çalışan işçilerle sahur yaptı. Metro hakkında önemli açıklamalarda bulunan Uysal, metro hattının ne zaman tamamlanacağını da açıkladı...

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim'e kadar sürecek avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Hep İstanbul Esenyurt projesinde daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Aris Grand Tower teslim tarihi ne zaman?

Aris Grand Tower Evleri İstanbul Beylikdüzü - Esenyurt lokasyonunda hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki Aris Grand Tower teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 adet konut bulunuyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje vade farksız 48 ay taksit uygulanıyor. Peki Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Makyol Esenyurt Konutları ne zaman satışa çıkacak?

Toplamda 500'ün üzerinde dairenin yer alacağı Makyol Esenyurt Projesi 20 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Makyol Esenyurt Konutları ne zaman satışa çıkacak?

Mahmutbey-Esenyurt ne zaman açılacak Haberi

Mahmutbey-Esenyurt ne zaman açılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar 30 Ağustos itibariyle başlıyor. Damga Gazetesi'nde yer alan habere göre; 30 Ağustos'ta temeli atılacak olan Esenyurt Metrosu, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının devamı olarak hizmet faaliyet gösterecek. Başakşehir-Olimpiyatköy Metrosu, Ataköy-İkitelli Metrosu, Halkalı – Arnavutköy – 3. Havalimanı Metrosu ile bağlantılı olacak.

İlk etapta 7 kilometre 

Hattın ilk etabında Mahmutbey-Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi arasındaki 7 kilometrelik bölümünü inşa edecek. Metro hattına yönelik açıklama yapan İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Pelin Alpkökin, ilk etabın 2024'de hizmete alınacağını açıklamıştı. 

MAHMUTBEY-ESENYURT METROSU ENTEGRASYON NOKTALARI
1. Mahmutbey İstasyonu; M3 Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy Metrosu

2.Mehmet Akif İstasyonu; Ataköy-İkitelli Metrosu

3.Temapark İstasyonu; Halkalı – Arnavutköy – 3. Havalimanı Metrosu

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren...