29 / 03 / 2024

mai residence iletişim

mai residence iletişim

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Mai Residence ulaşım bilgileri!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. Mai Residence ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Mai Residence Kartal'da hemen teslim dairelerde ödemeler 1 yıl sonra!

Mai Residence Fer Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. 150 konuttan meydana gelen projede ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Mai Residence Kartal'da bugün taşın, bir yıl sonra öde!

FerYapı, İstanbul’un gelişim potansiyeli en yüksek bölgelerinden Kartal’da inşa ettiği Mai Residence ’da doğru yatırım yapmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı.

Mai Residence'da ev sahibi olmak için son gün bugün!

FERYAPI'NIN, Kartal'da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence'da teslimler 2015 yılının mart ve eylül aylarında gerçekleştirilecek. Projede ödemelerin bir yıl ötelendiği kampanya bugün sona eriyor.

Mai Residence’da 3 bin 500 TL’ye ev sahibi olmak için son 5 gün!

FerYapı’nın, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da E-5 üzerinde inşa ettiği Mai Residence’da teslim heyecanı yaşanıyor. İlk blok Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim ediliyor.

Kartal Mai Residence iletişim!

Fer Yapı imzası ile hayat geçirilen Mai Residence konut projesinde ilk blok teslimlerinin 2015 yılı Mart ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. Kartal Mai Residence iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mai Residence'ta taksitlerinizi ödemeye, evinizde otururken başlayın!

Toplam 213 adet konuttan meydana gelen Mai Residence projesinde taksitler 1 sene sonra Eylül 2015'te ödenmeye başlıyor. Proje Kartal metro durağına 10 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor...

Mai Residence'da 3 bin 500 liraya dairenizi hemen alın!

Taksitlerinizi ödemeye, 1 sene sonra, evinize taşınınca başlayın. 3500 liraya konut sahibi olma imkânı sunan FerYapı’nın, kredi taksitlerini 1 sene ötelediği kampanyası yoğun ilgi görüyor.

Mai residence'ta inşaat sona yaklaştı! 3.500 TL'ye evinizi seçin kampanyasıyla!

Mai Residence’ta inşaat sona yaklaştı. Mai Residence kampanyası ile beraber satışlar hız kazandı. Kampanya 3.500 TL'ye evinizi seçin, yüzde 1 peşinat, geri kalan taksitlerinizi 1 yıl sonra başlayın şeklinde...

Mai Residence'ta ödemelere Eylül 2015'te başlayın!

11 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blokta toplam 213 adet konuttan meydana gelen Mai Residence 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Mai Residence'da oturduğunuz yerden ödeyin!

11 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok halinde yükselen Mai Residence projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor...

FerYapı’dan Mai Residence’da 12 ay ötelemeli fırsat kampanyası!

FerYapı, Kartal Mai Residence’da müşterilerine, peşinat tutarı ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatını yeni kampanyasıyla sunuyor. FerYapı, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Mai Residence’ta aynı fiyata 1 oda fazlasını alın!

Akıllı tasarımla her santimetrekaresi kullanılabilir hale getirilen Mai Residence’ta 1+1 daire alınabilecek fiyata 2+1 daire sahibi olunuyor. Üstelik 2+1 dairelerin fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi!

Fly Qatara Residence iletişim bilgisi haberimizin içerisinde bulunuyor. 300 daireden oluşacak proje 35 katlı tek blok halinde yükselecek.

Vav Yapı V75 Residence iletişim!

Vav Yapı V75 Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Konya'da yükselen V75 Residence projesi 2017 yılının yazında teslim edilecek...

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim için satış ofisiyle 0212 696 04 05 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

İnanlar Terrace Koru Residence iletişim!

İnanlar Terrace Koru Residence iletişim için satış ofisiyle 444 2 002 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilen projede vade farksız 48 ay taksit yapılabiliyor.

Çakmak Sinpaş Palas iletişim!

Sinpaş Palas Residence iletişim için 444 1 974 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor.

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim!

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Luxist Bahçeşehir projesinin bu yıl sonunda satışa sunulması planlanıyor...

Teras Kule Residence iletişim!

Teras Kule Residence iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5 otoyolu üzerinde yükselecek projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor.

mai residence iletişim Haberi

mai residence iletişim

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede aylık taksitler 1.490 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Kadıköy’e metroyla sadece 29 dakika, Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika, Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede yer alıyor.


Sosyal alanları arasında projede sosyal yaşam alanları arasında; depo alanları, çok amaçlı salon, VIP lounge, kat bahçeleri, mini müzik stüdyosu, kafeler ve mağazalar, fitness salonu ve sinema odası yer alıyor.


Ödeme koşulları kapsamında 1 yıl sonra yüzde 8'lik ara ödeme yapılırken projede  24, 36, 48 ve 60. aylarda yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor.


Toplam 213 konut ve 144 home...