26 / 04 / 2024

mai rezidans kampanya

mai rezidans kampanya

Lokasyon olarak; Kartal metro durağına yürüyerek 10 dakika mesafede inşa edilen Mai Residence'ta yer alan daireler; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Mai Rezidans Kartal Evleri'nde taksitler 18 ay sonra ödeniyor!

Mai Residence, 18 ay erteleme imkanı ve yüzde 1 KDV fırsatı sunan yeni kampanyası ile ev sahibi yapıyor. Mai Residence’ta 2+1 dairelerin aynı fiyatına 3+1 daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Roya Nova Rezidans'ta 60 ay 0 faiz!

ROYA YAPI, İstanbul Finans Merkezi’nin hemen karşısında yer alan Roya Nova Rezidans projesinde başlattığı kampanya ile 60 ay 0 faiz imkanı sunuyor.

Taksim 360'da lansmana özel kampanya!

Taksim 360’ta, sınırlı sayıda rezidans lansmana özel kampanya ile satışa sunuldu. 60 ay sıfır faiz, yüzde 5 peşinatla satışa sunulan kampanya kapsamında toplam 90 rezidans, 30 ofis bulunurken projede ilk teslimler 2017’de yapılacak.

Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Marka Rezidans projesinde 27 Ocak 2017'ye kadar bal gibi kampanya sunuluyor. Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Mai Rezidans güncel fiyatları!

Mai Rezidans güncel fiyatları 454 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mai Rezidans Kartal'da daireler oturuma hazır...

Ukar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Talip Uçar tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Kartal, Yalı Mahallesi,Topselvi Caddesi, Mai Rezidans'ta kuruldu.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

Oryapark İstanbul'da sıfır faizli kampanya atağı!

Örnek daireleriyle seçme imkanı sunan Oryapark Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faiz fırsatı içeren kampanya da devam ediyor. Ofis binaları hazır olan projede, rezidans binalarının teslim tarihi 2016 sonu olarak öngörülüyor.

Propa Plus Residences lansmana özel kampanya!

Propa Plus Residences lansmana özel kampanya düzenlendi. Propa Plus Zincirlikuyu'da toplam 38 rezidans daire bulunuyor.

Propa Plus lansmana özel kampanya!

38 adet rezidans'tan meydana gelen Propa Plus lansmana özel kampanya düzenlendi. İşte, Propa Plus kampanya detayları...

Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Marina Ankara Rezidans'ta daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Oran kampanya detayları...

mai rezidans kampanya Haberi

mai rezidans kampanya

Fer Yapı tarafından inşa edilen Mai Residence projesinde kampanya dahilinde yüzde 1 peşinatla vadelendirme yapıldığında 2+1 dairelerin taksitleri 2 bin 800 TL'den başlıyor.


Ödemelere 12 ay sonra başlanan Mai Rezidans'ta yer alan daireler 2015 yılının Eylül ayı içerisinde teslim edilecek. Projede banka kredisi de kullanılıyor.


Yüzde 1 KDV imkanı sunulan Kartal Mai Residence, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde, Fer Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje, 11 bin metrekare alana sahip.


İçerisinde; yüzme havuzu, fitness center, cafe, otopark, masa tenisi, sosyal tesis yer alan Mai Residence Kartal projesi, 36 ve 14 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Toplam 213 adet dairenin yer aldığı Fer Yapı Mai Rezidans'ta yer alan  konutlar; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede satışlar devam ediyor. 


Telefon:...