20 / 04 / 2024

Maidan ofisleri ne zaman teslim

Maidan ofisleri ne zaman teslim

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Çankaya Maidan ofis fiyatları!

Çankaya Maidan ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Arsa alanı 22 bin 435 metrekare olarak belirlenen projede 530 adet ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line Ofisleri 120 milyon dolarlık yatırım değeri ile 20 bin 436 metrekare arsa alanı yüzerinde inşa ediliyor. Peki Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Moment Beştepe ne zaman satışa çıkacak?

Moment Beştepe Ofisleri Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Beştepe'de inşa edilecek. Proje 87 bin metrekare inşaat alanından oluşacak. Peki Moment Beştepe ne zaman satışa çıkacak?

DKY Kartal Ofisleri fiyatları!

DKY Kartal Ofisleri fiyatları 8 milyon liradan başlıyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri!

Konum bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa edildi. Levent Ferko Signature Ofisleri İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa ediliyor.

Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

2 blok şeklinde inşa edilen proje konum bilgisi kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Ferko Signature Ofisleri ne zaman teslim?

Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Taksim'e 7 kilometre mesafede bulunan Ferko Signature Ofisleri 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 2 bloktan oluşuyor. Peki Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Maidan ofisleri ne zaman teslim Haberi

Maidan ofisleri ne zaman teslim

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri detaylarına değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yer alıyor.


Çankaya Maidan kat planları

İçerisinde home office, ofis ve mağazanın yer aldığı projede isteğe göre home officeler ve officeler birleştiriliyor. 4 blok şeklinde yükselen proje toplam 22 bin 435 arsa alanına yayılıyor.


Maidan Ofisleri nerede?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükselen proje konum bilgisine göre Eskişehir Yolu, Bilkent kavşağında yer alıyor. Toplam 530 adet ofis ve home ofisin bulunduğu projede 68 adet mağaza da yer alıyor.


Ankara Maidan sosyal alanları

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu projede sosyal seçenekleri arasında güvenlik, resepsiyon hizmetleri, toplantı, restaurant, mağaza, kuaför, çiçekçi yer alıyor.


Çankaya Maidan ne zaman teslim?

Teslimlerinin 30 Kasım 2017 yılında yapılması planlanılan projede...