24 / 04 / 2024

Maine Tower teslimleri

Maine Tower teslimleri

Londra'da satışa çıkarılan lüks evler tam anlamıyla kapış kapış satıldı.230 evden oluşan lüks rezidans projesi Maine Tower, satışa çıkar çıkmaz zenginlerin akınına uğradı.

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

İstanbul Tower Levent satılık!

İstanbul Tower Levent projesi Metal Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Projedeki ofislerin teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Aze Tower Ümraniye satış ofisi iletişim!

2018 yılında daire teslimleri yapılacak olan Aze Tower projesi Aze Grup imzasıyla yükseliyor. İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen proje tek blok olarak inşa ediliyor...

Aze Tower Ümraniye satış fiyatları!

Aze Tower Ümraniye satış fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Aze Tower Ümraniye'de daire teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

Varyant Tower ön satışta! 268 bin TL'ye!

Bornova Yeşilova'da yükselen Varyant Tower'da fiyatlar 268 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri Aralık 2017'de gerçekleşecek.

Aris Grand Tower Esenyurt güncel fiyatlar!

Aris Grand Tower Esenyurt güncel fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Aris Grand Tower projesinde dairelerin teslimleri Haziran 2017'de yapılacak...

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Ankara One Tower teslimleri ne zaman?

Toplam 306 adet konuttan meydana gelen Ankara One Tower projesinde 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Peki, Ankara One Tower teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Kartal Çukurova Tower!

Kartal Çukurova Tower 'da daire teslimleri hemen yapılıyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Maine Tower'da metrekaresi 46 bin 500 TL'ye daire!

Londra'da satışa çıkarılan lüks evler tam anlamıyla kapış kapış satıldı.230 evden oluşan lüks rezidans projesi Maine Tower, satışa çıkar çıkmaz zenginlerin akınına uğradı.

Maine Tower teslimleri Haberi

Maine Tower teslimleri

5 saat gibi kısa bir sürede satışa çıkarılan evlerin yüzde 90'ı satıldı. Projede ev sahiplerinin kullabildiği sinema salonu gibi çok sayıda aktivite merkezi bulunuyor.




Stüdyo tarzındaki 34 metrekarelik en küçük evin fiyatı 381 bin sterlin. Yani 1 milyon 580 bin TL. Lüks evlerin metrekare fiyatı ise TL cinsinden tam 46 bin 500 TL. 




Belediye Başkanı satış öncesinde yaptığı açıklamada, Londralılar'ı mağdur etmeyeceklerini ve satışta önceliği Londralılar'a vereceklerini açıkladı.




Lüks evler yüksek gökdelenler ve banka merkezlerinin bulunduğu Canary Wharf bölgesinde yer alıyor. Satış başlamadan 36 saat öncesinde ev almak isteyenler satış ofisinin dışında sıraya girmeye başladı. Satışlara Avrupa ve Uzak Doğu kökenli çok sayıda kişi ilgi gösterdi. Yoğun ilgi nedeniyle satış ofisinin dışında uzun kuyruklar oluştu. Ev almak isteyenler projenin...