25 / 04 / 2024

Makki Havacılık iletişim

Makki Havacılık iletişim

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Gemini Universal Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Gemini Universal Havacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Point Jet Havacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point Jet Havacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ekinci ve Tuncay Işık ortaklığında kuruldu. 

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Sancaktepe'deki 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı taşınacak!

Sancaktepe'deki 4.Kara Havacılık Alay Komutanlığının Trakya'da bir bölgeye taşınmasına yönelik proje çalışmasının olduğu açıklandı...

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aşlamacı, Fatih Oruç ve Onur   Erden ortaklığında kuruldu. 

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal  Demir tarafından kuruldu. 

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Avione Havacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avione Havacılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Mehmet Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Berke  Gören ve Evrim    Fırıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hong Joon  Jang tarafından kuruldu. 

Makki Havacılık iletişim Haberi

Makki Havacılık iletişim

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu: Yurt içinde ve yurt dışında bir yerden bir yere yolcu, yük,posta,canlı hayvan ve her türlü ticari veya gayri ticar emtiaya ilişkin tarifeli veya tarifesiz hava taşımacılığı yapmak ve bu amaçla ilgili her türlü faaliyette bulunmak, Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak ve 25.9.2017 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı diğer işler.


Adres: Akşemsettin Mah. Hırka-i Şerif Cad. No:6/B...