26 / 04 / 2024

makrom yapı ramazan kampanyası

makrom yapı ramazan kampanyası

Makrom Yapı, Ramazan ayına özel bir kampanya başlattı. Yapımcı firma, tüm projelerindeki daireleri 28 saat boyunca indirimli olarak satacak

Ramazan kolisi yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Ramazan kolisi yardımı başvurusu e-Devlet!

Ramazan ayına girilmesine sayılı günler kala maddi durumu iyi olmayan kişilere yapılacak olan 'Ramazan kolisi yardımı' başvurusu araştırılıyor. Peki Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu.

Ramazan öncesi gıda ve sebze ürünlerine yapılan zamlar pes dedirtti! Bakın hangi ürünlere zam yapıldı! 

Peynirden tutun bibere, kuru soğandan ete kadar temel tüketim gıdaları ve sebzeye Ramazan öncesi zam yapıldı. Zamlar devam ederken vatandaşın da alım gücü gittikçe azalmaya başladı. 

Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır? Ramazan kolisi yardımı kimlere verilir?

Ramazan kolisi yardımına dair vatandaşlar sorular sormaya başladı. Ramazan kolisi başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar!

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Lütfü Bakırcı tutuklandı!

800’e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tutuklandı.

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Siltaş Marina'da bayram ve babalar günü fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Siltaş Marina'da Babalar Günü’nde yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz!

Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Lütfü Bakırcı'ya 2 bin 616 yıl hapis istemi!

Makrom Yapı'nın patronu M. Lütfü Bakırcı'nın daire satışı yapıp daireleri teslim etmediği gerekçesiyle hapsi istendi. Mağdurlar, 6 farklı projeyi satan Bakırcı ve diğer şüphelilerin cezasını çekmesini istiyor.

Makrom mağdurlarıyla dalga geçmişler!

Yüzlerce daireyi sahiplerine teslim etmedikleri iddiasıyla Makrom Yapı ve arsa sahipleri hakkında açılan davanın 8. duruşması yapıldı. Bir mağdur "İnsanlardan aldıkları paraları lüks arabalara ve boy yükseltme ameliyatlarına yatırdılar" dedi.

Lütfü Bakırcı'ya 4 bin 667 yıla kadar hapis istemi!

400 kişinin mağdur sıfatı ile yer aldığı Makrom Yapı davasının bir numaralı sanığı olan Lütfü Bakırcı hakkında 1436 yıldan 4667 yıla varan sürelerde hapis talep edildi.

makrom yapı ramazan kampanyası Haberi

makrom yapı ramazan kampanyası

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, TV ve gazetelere yaptığı basın açıklamalarında "Annelerimizi Kiradan kurtaracak, hepsini ekonomik fiyatlarla ev sahibi yapacağız,memurlarımızı çok özel fiyatlarla ev sahibi konumuna getireceğiz" sözünü Ramazan Ayında gerçekleştiriyor.


05.08.2012 Pazar 12:00'dan itibaren 28 Saat Boyunca Tüm projelerimizde Ramazan Özel Fiyatları!


Kampanya Başlangıcı: 05.08.2012 12:00


Kampanya Bitiş: 06.08.2012 16:00


28 Saat Boyunca


Kampanyaya dahil proje ve dairelerde;


1+1 Daire: 28.000 TL


2+1 Daire: 49.000 TL


3+1 Daire: 69.000 TL


Kampanya Açıklamaları:


Bu kampanya Makrom Yapı Tarafından 05.08.2012 12.00 ile 06.08.2012 16:00 Tarih ve saatleri arasında gerçeklşetirilmektedir. Kampanyaya katılım için belirtilen tarih ve saatlerde ana satış sözleşmesinin yapılarak ödemenin yapılması gereklidir.İlk gelen alır kampanyasında daire opsiyonu ve kapora sözleşmesi geçerli değildir.


Kampanyaya katılmak için, aşağıdaki şartların herhangi birinin olması şartı aranmaktadır:


1. Sözleşmenin Bayan Adına Yapılması( Eş, Anne...