26 / 04 / 2024

malatya 2. üniversite mi yapılacak

malatya 2. üniversite mi yapılacak

Türkiye’ye 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi’ni açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya’ya da Hızlı tren, 2’nci üniversite, kayısıya teşvik ve yeraltı kaynaklarının işlenmesi için fabrika sözü verdi.

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

2 yıllık bina için hayrete düşüren bilirkişi raporu: Üniversite tarafından incelenmesi gerekiyormuş!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, 2 yıllık bir binanın görsellerine yer vererek, bina için bilirkişiden rapor alındığını, raporda bu binanın Üniversite tarafından incelenmesi gerektiğinin belirtildiğini söyledi. İşte o bina ve yorumlar...

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 1. Kısım ve 2. Etap 1. Kısım deprem konutları için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap ve 2. Etap deprem konutları için sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

AFAD paylaştı: Malatya'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Malatya'da 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. İşte detaylar...

Üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler neler? YKS (TYT-AYT-YDT) puan türü ile nasıl yerleşilir?

ÖSYM tarafından gerçekleştiren YKS maratonu sona erdi. Bu kapsamda öğrenciler üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin neler olduğunu sorguluyor.

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022! Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 ve Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1...

Malatya'daki 5,2 şiddetindeki depremin ardından ortaya çıkan gizemli toz bulutunun sırrı duyanları hayrete düşürdü

Malatya'nın Pütürge ilçesinde dün 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti kentte yaşayan vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Depremin ardından ortaya çıkan gizemli toz bulutunun sırrı ise duyanları şaşkına çevirdi.

malatya 2. üniversite mi yapılacak Haberi

malatya 2. üniversite mi yapılacak

Türkiye’ye 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi’ni açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya’ya da Hızlı tren, 2’nci üniversite, kayısıya teşvik ve yeraltı kaynaklarının işlenmesi için fabrika sözü verdi, kenti bölgesel cazibe merkezine dönüştüreceklerini belirtti.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen yoğun katılımlı mitingde Malatyalılara seslendi.  Davutoğlu, AK Parti Seçim Beyannamesinde yer almayan 10 maddelik Cumhuriyet Bayramı müjde paketini ilk kez açıkladı. Pakette öğrenciye, askere, polise, öğretmene, emekliye ve muhtarlara müjdeler verdi.  Malatya’ya yapılan hizmetlere kısaca değinen Başbakan Ahmet Davutoğlu, hızlı tren, 2’nci üniversite sözü vererek, yarım kalan projelerin de bir an önce bitirileceğini dile getirdi. Sözleri sık sık sloganlarla kesilen Davutoğlu, Malatya’yı “Davamızın Şehri, Destan Şehir” olarak niteledi.


MALATYA İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Başbakan Davutoğlu, konuşmasında şu...