23 / 04 / 2024

MAlatya Akçadağ Kentsel sönüşüm son durum

MAlatya Akçadağ Kentsel sönüşüm son durum

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ardından şimdi Taştepe ve Akçadağ bölgelerinde 2. Kentsel Dönüşüm dönemini başlatıyor.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Fethiye Yassıca Ada'daki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yassıca Ada'da bulunan bir kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. 

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Kayabaşı 1003 ada 1, 2 ve3 parselin plan tadilatı askıda!

Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi, 1003 ada, 1, 2 ve 3 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Malatya'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Malatya ili, Yazıhan, Akçadağ ve Darende ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya’da arazi kavgası: 2 ölü!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucunda polis memuru Bekir Aybar ile annesi Fatma Aybar, av tüfeğiyle öldürüldü.

Malatya Akçadağ'da acele kamulaştırma!

Malatya Alçadağ'daki bazı taşınmazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılacak...

AK Parti'liler Yassıada'nın beton yığınına dönmesinden şikayetçi!

Anadolu Ajansı (AA) Eski Genel Müdürü ve Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' olarak yeniden düzenlenen Yassıada'nın yeni görüntüsünden birçok AK Partilinin hoşlanmadığını belirtti. 

Malatya Güney Kuşak Yolunun Kernek-Beydağı hattında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolu projesinin Kernek-Beydağı hattını tamamlayarak hizmete açtı. 

Malatya'daki tarihi konaklara ziyaretçi akını!

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

MAlatya Akçadağ Kentsel sönüşüm son durum Haberi

MAlatya Akçadağ Kentsel sönüşüm son durum

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı bölgesinde 220 hektarlık alanda uygulanan Kentsel Dönüşüm çalışmasının ardından, Taştepe bölgesinde 80 hektarlık, Akçadağ ilçesinde de 52 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm Projesi başlatıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ardından şimdi Taştepe ve Akçadağ bölgelerinde 2. Kentsel Dönüşüm dönemini başlatıyor. Taştepe-Hanımınçiftliği bölgesinde yaklaşık 80 hektarlık alan ile Akçadağ'da 52 hektarlık alanda uygulanması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili teknik altyapı çalışmaları ihale edildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Battalgazi ilçesinde bulunan Taştepe-Hanımınçiftliği bölgesinde 80 hektarlık, Akçadağ'da da 52 hektarlık alanda Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarının başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "615 yapının bulunduğu Taştepe-Hanımmçiftliği ile 268 yapının bulunduğu Akçadağ'da; hak sahipliliği değerleme formlarının hazırlanarak, halihazır haritalarm güncellenmesi, değerleme formlarının hazırlanarak icmal listelerinin düzenlenmesi, kentsel...