28 / 03 / 2024

Malatya Arena Stadı inşaat çalışmaları

Malatya Arena Stadı inşaat çalışmaları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Malatya Arena Stadı inşaatı durduruldu mu?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya Arena Stadı yüklenici firması İlci İnşaat ile yaptığı sözleşmeyi fesih edince, firma stattaki şantiyesini kaldırdı.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 35 'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Arena Stadı yükselmeye devam ediyor. Stadyumun yaklaşık yüzde 35’lik kısmı tamamlanmış durumda...

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya Arena Stadı'nın açılışı uzayacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yol ve kavşak gibi çalışmalardan dolayı yeni stadın açılışının Nisan ya da Mayıs ayını bulabileceğini söyledi.

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Malatya Arena Stadı inşaat çalışmaları Haberi

Malatya Arena Stadı inşaat çalışmaları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.


Turan, beraberinde AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile stadyum inşaatını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.


İncelemelerinin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Turan, stadyumdaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.


Stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü anımsatan Turan, şöyle devam etti: 


"Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız. Hava şartlarına göre bu 10-15 gün sarkabilir. Malatya stadyumunu 25 bin kişilik olarak ihaleye çıktık ancak 27 bin koltuk kapasiteli olarak, Türkiye'nin en büyük kıymetli ve modern statlarından bir tanesi olarak Malatya sporuna,...