26 / 04 / 2024

Malatya arsa kavgası

Malatya arsa kavgası

Malatya'da bir grup arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavga sonucunda 4 kişi yaralandı.

Malatya'da arazi kavgası: 1 ölü!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşayan K.T. ile Aziz E. arasında kavga çıktı. Kavgada 1 kişi silahla vurulup öldürüldü.

Malatya’da arazi kavgası: 2 ölü!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonucunda polis memuru Bekir Aybar ile annesi Fatma Aybar, av tüfeğiyle öldürüldü.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Üç ildeki 23 adet arsa satışa sunuluyor! Belediyeler bir bir tarih açıkladı!

Malatya, Isparta ve Sivas illerinde yer alan 23 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Belediye tam 7 adet arsa ve arazi satacak!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta yer alan yedi adet arsa ve araziyi satışa çıkardı.

O ilde 4 taksitle arsa ve bina satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi ilçesinde yer alan iki adet arsa ve binayı 4 taksitle satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Malatya Battalgazi'de 3 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu, Dernek ve Karatepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa, 1 adet arazi ve 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden büyük fırsat! Tam 11 arsa satacak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Malatya Düztarla'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Malatya'da 49.4 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 49 milyon 400 bin TL'ye ihale edecek...

Malatya arsa kavgası Haberi

Malatya arsa kavgası

Malatya'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle bir grup arasında tartışma çıktı ileri sürüldü. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada A.Y, K.Y, M.Y, av tüfeğiyle edilen ateş sonucunda, G.Y. ise darp sebebiyle yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından şehirde bulunan çeşitli hastanelere götürüldü. 

Karaman'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü, 2...