24 / 04 / 2024

malatya beşkonaklar yeni arkeoloji müzesi

malatya beşkonaklar yeni arkeoloji müzesi

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Malatya’ya yakışır modern yeni bir arkeoloji müzesi projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2014 yatırım programına alınarak 100 bin TL ödenek ayrıldığını kaydetti...

Malatya'da 400 yeni sosyal konutun temeli atıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'da, toplamda 400 sosyal konutun temeli atıldı.

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

TOKİ'den Malatya'ya 541 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt projesi için düğmeye bastı. Projede 541 konut yer alacak.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'da 541 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kızılay, Malatya'da 3 yeni fabrika inşa ediyor!

Kızılay, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası, Çadır ve Tekstil Fabrikası inşa ediyor. 

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

malatya beşkonaklar yeni arkeoloji müzesi Haberi

malatya beşkonaklar yeni arkeoloji müzesi


AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Malatya’ya yakışır modern yeni bir arkeoloji müzesi projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2014 yatırım programına alınarak 100 bin TL ödenek ayrıldığını kaydetti.


AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’deki kültür varlıklarının korunması ve iyileştirilmesi için restorasyon ve konservasyon çalışmalarına önem verdiklerini ve 12 yılda Malatya’daki 10 kültür varlığının bakım ve onarım çalışmasının tamamlandığını belirtti.


Malatya'nın il merkezi ve ilçelerinde bu yıl yarım kalan kültür ve turizm binalarının tamamlanma çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade eden Bülent Tüfenkçi, Pütürge ilçesine Nemrut Hizmet evi ikmal, teşhir tanzimi ve çevre düzenlemesi yapım işinin 21 Ekim 2014 tarihine kadar tamamlanacağını, Akçadağ ilçesindeki Kültür Merkezi inşaatına 10 bin lira...