18 / 04 / 2024

Malatya Elazığ Bingöl çevre düzeni planı onayı imza töreni yarın

Malatya Elazığ Bingöl çevre düzeni planı onayı imza töreni yarın

Malatya, Elazığ, Bingöl Belediye Başkanlarının da katılımıyla Malatya-Elazığ-Bingöl 1/100.00 ölçekli çevre düzeni planı onayı imza töreni gerçekleşecek. Tören yarın saat 14:00'da yapılacak.

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Bingöl'de deprem sigortalı konut sayısı Elazığ depremiyle arttı!

Bingöl’de meydana gelen 5.8’lik deprem, hasara yol açtı. Fakat Bingöl'de yaralar hızlı sarılacak. Zira Bingöl’de her dört konuttan üçünün deprem sigortası bulunuyor. Şehirde zaten yüksek olan sigortalılık oranı Elazığ depremiyle daha da arttı

Feyzi Bingöl'den yeni deprem açıklaması!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremi önceden tahmin eden ve uyarı yapan Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Feyzi Bingöl, Sözcü Gazetesi’ne konuştu.

Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında!

Elazığ depremini değerlendiren deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "2004 yılından beri bölgeyle ilgili uyarılarda bulunuyorum. Doğu Anadolu Fay hattı için lidar çalışması yapmak istedik ama kimse destek olmadı. Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında." dedi...

Türkiye'de geliri en yüksek olan bölge neresi?

Geçen yıl itibarıyla en yüksek gelir "İstanbul" bölgesinde görülürken, gelir eşitsizliğinin en düşük olduğu bölgeler ise "Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli" oldu.

Malatya'nın 1/1000 ölçekli çevre düzeni planı onaylandı!

Malatya-Elazığ-Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan 1/1000 ölçekli çevre düzeni planı onaylandı.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hattına hızlı tren projesi ihaleye çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını dile getirdi.

Bingöl’de 4 bin 817 daireye yapı ruhsatı izni verildi!

TÜİK yapı ruhsatı verilen daire istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, geçen yıl Malatya’da 9 bin 119, Bingöl’de 4 bin 817 Elazığ’da 4 bin 962 ve Tunceli’de Bin 258 daireye yapı ruhsatı verildi.

Bingöl Yenibaşlar köyünde evlere dış yalıtım yapılıyor!

Köy Muhtarı Abdullah Kızılbaoğa, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünce kabul edilen ve Bingöl Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan Göynük Çayı Havzası Projesi yapılırken bazı köylülerimiz evlerinde olmadığı için destekten faydalanamıyor.

Malatya-Elazığ-Bingöl çevre düzeni planı onayı imza töreni yarın!

Malatya, Elazığ, Bingöl Belediye Başkanlarının da katılımıyla Malatya-Elazığ-Bingöl 1/100.00 ölçekli çevre düzeni planı onayı imza töreni gerçekleşecek. Tören yarın saat 14:00'da yapılacak.

Malatya'da Eylül ayında bin 35 konut satıldı!

Türkiye'de 2015 Eylül ayında 92 bin 483, Malatya'da 1035, Elazığ'da 721, Bingöl'de 91 konut, Tunceli'de 81 konut satıldı.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Evleri başvuru süresi 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödemeleri aylık 733,15 TL taksitlerle yapılabilen projede 154 adet daire kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

Malatya Elazığ Bingöl çevre düzeni planı onayı imza töreni yarın Haberi

Malatya Elazığ Bingöl çevre düzeni planı onayı imza töreni yarın

Malatya, Elazığ, Bingöl Belediye Başkanlarının da katılımıyla Malatya-Elazığ-Bingöl 1/100.00 ölçekli çevre düzeni planı onayı imza töreni gerçekleşecek. 26 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek olan törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de katılacak. 


Tören pazartesi günü saat 14:00'da gerçekleşecek. 


Yer: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (Yeni Bina - Makam) - Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir Devlet Yolu (Dumlupınar Bulvarı) 9. km. (Tepe Prime Yanı) No: 278 Çankaya /...