19 / 04 / 2024

Malatya-Elazığ-Diyarbakır yht

Malatya-Elazığ-Diyarbakır yht

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesi mecliste!

Elazığ-Malatya-Diyarbakır hızlı tren projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hattına hızlı tren projesi ihaleye çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını dile getirdi.

Diyarbakır Elazığ caddesi genişletiliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

Tahir Öztürk'ten yüksek hızlı tren müjdesi!

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk, Sivas, Malatya, Elazığ, Diyarbakır Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabı Sivas-Malatya güzergâhındaki Çetinkaya-Malatya arasındaki bölümün ihalesinin yapılarak sözleşmesinin imzalandığı müjdesini verdi.

Malatya Hızlı Tren İhalesi Yapıldı!

Malatya AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sivas, Malatya, Elazığ, Diyarbakır Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin Sivas-Malatya güzergahındaki Çetinkaya-Malatya arasındaki bölümün, Etüt, proje ve mühendislik ihalesinin yapıldığını belirtti

Tekzen Diyarbakır'da mağaza açacak!

Tekzen, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki büyümesini Diyarbakır’da 24 Temmuz’da açacağı ikinci mağazasıyla sürdürüyor. Tekzen'in Elazığ, Malatya, Kars, Bitlis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te de mağazaları bulunuyor.

Diyarbakır Elazığ Caddesi genişletme çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ Caddesi Yol Genişletme çalışmaları kapsamında, 7. Kolordu Komutanlığı’na ait duvarın 10 metre geriye çekilmesini tamamlamak üzere...

Vodafone Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi!

Vodafone Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi. Merkez, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman olmak üzere toplam 9 şehirde hizmet vermeye başladı.

Vodafone, Diyarbakır Santral Merkezi'ni açtı!

Vodafone Türkiye, bölgedeki 9 ile hizmet verecek olan Diyarbakır Santral Merkezi'ni hizmete açtı. Santral Merkezi'nin, Diyarbakır'ın yanı sıra Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman'a hizmet sunacağı belirtildi...

TOKİ Diyarbakır Kocaköy 10 yataklı Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Kocaköy İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi, Elazığ İli Ağın İlçesi 2 Hekimli ASM ve Alacakaya İlçesi 3 Hekimli ASM İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Elazığ, Erzincan, Diyarbakır, Malatya,Tunceli'de 3592 adet konum yapım işi!

Bingöl, Elazığ, Erzincan, Diyarbakır, Malatya, Muş ve Tunceli İlleri 3592 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Ticaret Merkezi, Büfe, İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi bugün ihale edilecek.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır yht Haberi

Malatya-Elazığ-Diyarbakır yht

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını bildirdi.


AK Parti'den yapılan yazılı açıklamada, Malatya Milletvekili olan Çalık'ın konuya ilişkin değerlendirlemerine yer verildi. Buna göre Çalık, Türkiye'yi büyütürken, bölgeler arasındaki refah düzeyini eşit noktaya getirmeyi amaçladıklarını belirtti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde büyük Türkiye sevdasının her alanda büyük projelerle nakış nakış ülkenin her bölgesine işlendiğini aktaran Çalık, şunları kaydetti:


"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da vatandaşlarımıza hızlı tren sözü verilmişti. Sivas-Malatya arasındaki hızlı tren proje çalışmaları son aşamaya gelmiş durumda. Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projeleri için ilk adım atıldı. Projenin ilk adamı olarak Malatya-Elazığ Demiryolu altyapı, üstyapı, elektromekanik etüt proje ve danışmanlık hizmet alımı TCDD Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartılmıştır. Yaklaşık 121 kilometrelik...