18 / 04 / 2024

malatya Esenlik Marketler başharık

malatya Esenlik Marketler başharık

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik'in Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı...

Esenlik İmar İnşaat'a ilişkin 5 soru mecliste!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Esenlik İmar İnşaat'a ilişkin 5 soruyu meclis gündemine taşıdı..

Esenlik Pratik Marketler 2. şubesini Malatya'da açtı!

Her ay bir şube sloganı ile yola çıkan Esenlik Pratik Marketler ikinci şubesini Sanayi bölgesine açtı. Açıolış kurdalesini kesen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ‘Esenlik şirketi, hem büyümeye, hem yatırımlarına devam ediyor.

Esenlik İmar İnşaat, Malatya'da asfalt tesisi açtı!

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnş. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak dev tesis açıldı. Bir sezonda 800 bin ton asfalt üretme kapasitesine sahip tesis bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak.

Malatya asfalt plenti tesisi açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi tarafından kentte yaptırılan asfalt plenti tesisi törenle açıldı.

Akranlar Süpermarketler, Malatya Bostanbaşı’nda şube açtı!

İnşaat ve hayvancılık sektöründe hizmet veren ayrıca düğün salonu işletmeciliği yapan Akranlar A.Ş. marketler zincirini büyütmeye devam ediyor. Akranlar, 15. Şubesini Malatya’nın hızla gelişen bölgelerinden biri olan Bostanbaşı’nda açtı.

Esenlik, Malatya'da yatırımlarını geliştirecek!

Birçok alanda faaliyette bulunmalarının Esenlik'e bir dinamizm getirdiğini kaydeden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, bu çok yönlülüğün şirketi geliştirerek, daha da güçlü bir şekilde ilerlemesine vesile olduğunu açıkladı.

Malatya'ya Asfalt Plent Tesisi kurulacak!

Esenlik, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bölgede bulunan illerin ihtiyacını karşılayabilecek Asfalt Plent Tesisi Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesinin kayıtlarına göre; Pütürge ilçesinin kırsal Esenlik Mahallesinde saat 18.45'te yerin 4.4 kilometre derinliğinde 3.7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, Malatya il merkezi ve çevre ilçelerden de hissedildi.

Esenlik Marketler 33. şubesini Başharık'ta açtı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik'in Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı...

Malatya Belediyesi 65 dönüm araziye meyve suyu tesisi kuruyor!

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. tarafından 65 dönüm alana 20 milyon TL harcanarak meyve suyu entegre tesisi inşa edilecek. Tesis için yer teslimi yapıldı ve çalışmalar başladı...

Esenlik, Malatya'da 184 konut inşa edecek!

Malatya Belediyesi iştirakleri arasında yer alan Esenlik imar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi tarafından İnönü Mahallesi'ndeki kömür tevzi tesisleri arazisine 184 adet konut inşa edilecek...

Elazığspor Kulübü, Malatya yolunda 200 dönüm alana stat yapacak!

Selçuk Öztürk: Yeni bir stada ihtiyacımız var. Bunun için Malatya yolu üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın 200 dönüm araziye yeni stat yapacağı sözünü aldık. Bizim temennimiz 35 bin kişilik bir stat yapılması...

Malatya Belediyesi, 5.7 milyon TL'den kömür tevzi alanı satıyor!

Malatya Belediyesi, İnönü mahallesindeki kömür tevzi alanını 5 milyon 731 bin 556 TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Ağustos 2012 Salı günü saat 14:30'da yapılacak

malatya Esenlik Marketler başharık Haberi

malatya Esenlik Marketler başharık


Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı.


Başharık Mahallesi İstanbul Evleri altında Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi’nin açılışında konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik Marketlerin Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı. Mumcu, “Bölge markası olmaya aday kuruluşumuzdur. Esenlik sadece gıda sektörde değil, 2009 yılından beri konut sektöründen yol ve üst yapı çalışmalarına kadar hizmetler yapıyor. 203 cadde ve sokağını prestij haline getirdi” dedi.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Esenlik’in yaklaşık çeyrek asırdır Malatya’nın temizliğini yapan Esenlik’e aş ve istihdam sağladığını vurguladı.


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Malatya ile özdeşleşen Esenlik’in bölgelere de hizmet verdiğini bildirdi. Gürkan, birçok alanda hizmet yapan Esenlik’in bölgede göz dolduran ve dikkat çeken duruma geldiğini söyledi.


Esenlik...