23 / 04 / 2024

Esenlik Marketler 33. şubesini Başharık'ta açtı!

Esenlik Marketler 33. şubesini Başharık'ta açtı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik'in Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı...




Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı.


Başharık Mahallesi İstanbul Evleri altında Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi’nin açılışında konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik Marketlerin Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı. Mumcu, “Bölge markası olmaya aday kuruluşumuzdur. Esenlik sadece gıda sektörde değil, 2009 yılından beri konut sektöründen yol ve üst yapı çalışmalarına kadar hizmetler yapıyor. 203 cadde ve sokağını prestij haline getirdi” dedi.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Esenlik’in yaklaşık çeyrek asırdır Malatya’nın temizliğini yapan Esenlik’e aş ve istihdam sağladığını vurguladı.


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Malatya ile özdeşleşen Esenlik’in bölgelere de hizmet verdiğini bildirdi. Gürkan, birçok alanda hizmet yapan Esenlik’in bölgede göz dolduran ve dikkat çeken duruma geldiğini söyledi.


Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz ise, “Malatya’da 29’ncu ve komşu illerdeki şubelerle 33’ncü şubeye ulaştık. Yakında Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde de market açacağız” diyerek, Epak ve Nergis markaları ile de iddialı olduklarını vurguladı.


Konuşmalardan sonra Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş’ın duası ve kurdele kesilişi ile açılış gerçekleştirildi.


Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi’nin açılışına konuşmacıların dışında, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Hacı Bektaş Veli Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Esenlik Marketlerin diğer ilgili ve yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.



Malatya Gerçek


Geri Dön