26 / 04 / 2024

başharık Esenlik Marketler nerede

başharık Esenlik Marketler nerede

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik'in Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı...

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu: "141 bin 300 konutun yapımına başladık"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Asrın felaketinin 3'üncü ayında 141 bin 300 konutun yapımına başladık. 58 bin 629 konutun temellerini attık" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Küba hükümeti ödemelerde kripto paraları kabul edecek!

Küba hükümeti tarafından ülkede gerçekleştirilen ödemelerde kripto para birimlerinin tanınacağı, konuyla ilgili gerekli düzenlemelerin yapılacağı açıklandı.

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Jens Spahn'ın 4.1 milyon Euro'luk villası Başbakanlık hayallerini suya düşürdü!

Bu yıl Merkel'den sonra boşa çıkacak Başbakanlık koltuğuna gözünü diken Alman Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bir dönemler yönetim kurulu üyesi olduğu bankanın kredisiyle 4.1 milyon euroluk villa satın aldığı belirlendi. 

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Baş ve Yasin Baş ortaklığında kuruldu.

Hazine Bakanı Lütfi Elvan: Ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Türkiye'nin yeni ve güvenilir limanlar arayan yatırımcılar için çok cazip imkanlar sunduğunu belirterek, "Türkiye'yi yatırımlarda cazibe merkezi yapmak adına ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık" dedi.

TBMM Başkanlık Konutu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddia edildi!

TBMM Başkanlık Konutunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

başharık Esenlik Marketler nerede Haberi

başharık Esenlik Marketler nerede


Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı.


Başharık Mahallesi İstanbul Evleri altında Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi’nin açılışında konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik Marketlerin Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı. Mumcu, “Bölge markası olmaya aday kuruluşumuzdur. Esenlik sadece gıda sektörde değil, 2009 yılından beri konut sektöründen yol ve üst yapı çalışmalarına kadar hizmetler yapıyor. 203 cadde ve sokağını prestij haline getirdi” dedi.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Esenlik’in yaklaşık çeyrek asırdır Malatya’nın temizliğini yapan Esenlik’e aş ve istihdam sağladığını vurguladı.


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Malatya ile özdeşleşen Esenlik’in bölgelere de hizmet verdiğini bildirdi. Gürkan, birçok alanda hizmet yapan Esenlik’in bölgede göz dolduran ve dikkat çeken duruma geldiğini söyledi.


Esenlik...