23 / 04 / 2024

başharık esenlik açılışı

başharık esenlik açılışı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik'in Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı...

IMF Başkanı’ndan uyarı: Dünyada yoksulluk ve açlık tehlikesi gelecekte daha da artacak!

Küresel piyasalarda güçlü toparlanmanın zor olduğunu belirten IMF Başkanı Georgieva, dünya ekonomisinin bu yıl yüzde 3’den daha az büyüyeceğini öngördü. Georgieva, gelecekte dünya ekonomisini bekleyen açlık ve yoksulluk tehlikesine de dikkat çekti.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 2+1 2.280 TL taksitle!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Ağlı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu Ağlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Kastamonu Ağlı TOKİ 8 soruda tüm detaylarıyla...

Tesla sahipleri açlık grevi başlattı!

Elon Musk'ın sahibi olduğu ve dünyanın en pahalı araçlarından biri olan Tesla'nın araç sahibi olduğu belirtilen bir grup Norveçli, otomobillerinin sık sık arızalanması nedeniyle açlık grevi başlattı.

IMF ve BM’de Türkiye’de açlık tablosu 14,8 milyon kişi yetersiz besleniyor

IMF uzmanları savaşın küresel açlık dalgasına neden olabileceği uyarısında bulunurken hazırlanan raporda Türkiye detayı dikkat çekti. IMF ve Birleşmiş Milletler birlikteliğinde hazırlanan raporda Türkiye’de açlığın arttığının altı çizilirken durumun ilerleyen dönemde daha da kötüleşebileceği belirti

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

başharık esenlik açılışı Haberi

başharık esenlik açılışı


Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi, Başharık Mahallesi’nde törenle açıldı.


Başharık Mahallesi İstanbul Evleri altında Esenlik Marketlerin 33’ncü Şubesi’nin açılışında konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ertan Mumcu, Esenlik Marketlerin Malatya sınırlarını aşarak, komşu illere de şubeler açtığını hatırlattı. Mumcu, “Bölge markası olmaya aday kuruluşumuzdur. Esenlik sadece gıda sektörde değil, 2009 yılından beri konut sektöründen yol ve üst yapı çalışmalarına kadar hizmetler yapıyor. 203 cadde ve sokağını prestij haline getirdi” dedi.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Esenlik’in yaklaşık çeyrek asırdır Malatya’nın temizliğini yapan Esenlik’e aş ve istihdam sağladığını vurguladı.


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Malatya ile özdeşleşen Esenlik’in bölgelere de hizmet verdiğini bildirdi. Gürkan, birçok alanda hizmet yapan Esenlik’in bölgede göz dolduran ve dikkat çeken duruma geldiğini söyledi.


Esenlik...