18 / 04 / 2024

Malatya Kanal Boyu ikinci etap son durum

Malatya Kanal Boyu ikinci etap son durum

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın davetinin ardından Malatya'ya gitti. Ekrem İmamoğlu burada Kanal İstanbul'la ilgili konuştu.

Uzmanlardan Kanal İstanbul açıklaması!

İBB, Kanal İstanbul Çalıştayı bildirilerini kitap haline getirdi. Kitabın editörlerinden Prof. Dr. Derin Orhon, “Yıllar boyu İstanbul’u çok hoyrat kullandık ve bu noktalara getirdik. Şimdi de ölümcül bir darbe vurmak istiyorlar. Kanalın, İstanbul adıyla bile bir arada konuşulmaması gerekir” dedi.

Malatya Kanal Boyu projesinde üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya'da hayata geçirilen Kanalboyu projesinin ikinci etabında da çalışmalar başladı. Projenin Malatya'nın çehresini değiştirmesi planlanıyor.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Malatya Güney Kuşak Yolu'nun 6.5 kilometresi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak Yolu'nun 7 kilometrelik bölümünü ortadan ikiye ayıran Derme Kanalı’nda genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir'den yeni köprü!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kanalboyu düzenleme çalışmaları kapsamında, Atatürk Anıtı önünde bulunan kanalı, alttan birleştirecek olan yeni köprünün yapımına başlandı.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'ı baştan aşağıya modernize ediyoruz!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden kanal boyu dere ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Kanal Boyu projesinde son durum!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren3 kilometreuzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında suni kanal çalışmalarına başladı.

Iğdır Belediyesi asfalt çalışmalarına start verdi!

Doğu'da havaların ısınması ile birlikte Iğdır Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri birimi de sıcak asfalt çalışmasına başladı. Atatürk, Bağlar ve Topçular Mahallesini kapsayan kanal boyu tabir edilen Uluçınar Caddesi üzerinde sezonun ilk sıcak asfaltı döküldü.

Malatya Kanalboyu'nda üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya Kanalboyu projesi kapsamında kaldırım, yol ve kanal içi düzenleme çalışmaları devam ediyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında 3,2 metre genişliğinde kaldırımlar,3 metre genişliğinde kanal yanı kaldırımı, 3,5 metre genişliğinde yollar yapılacak.

Malatya Kanal projesinde son durum ne?

Malatya’nın farklı bir çok noktasında prestij caddeleri oluşturarak, sosyal hayatın gelişmesine önemli katkılar sağlayacak insan odaklı hizmetler üreten Büyükşehir Belediyesi, Derme Suyu projesine başladı.

Malatya'da Derme kanalı Projesi başlatıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak Yolu projesi içinde kalan Derme kanalını yol projesiyle birleştirerek, Malatya’nın nezih mekanlarından biri haline getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Derme Suyu projesine başladı.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi projenin ikinci etabında bulvarın ortasından 3,5 metregenişliğinde kanal projesi yapacak

Malatya Kanal Boyu ikinci etap son durum Haberi

Malatya Kanal Boyu ikinci etap son durum


Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamlayarak, üst yapı çalışmalarına başladı.

Anıt ile Kapalı Spor Salonu arasında kalan 600 metrelik bölümde kanal kazı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kanalı5 metregenişliğine çıkardı. Derinliği2.5 metreolarak planlanan kanalın altına yağmur drenaj kanalları da yapıldı.  Yan yollarda bulunan altyapı çalışmaları da ilgili kurumlarca büyük oranda tamamlandı.

Başkan Çakır’dan inceleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kanalboyu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, proje hakkında açıklamalarda bulundu. Geziye, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, meclis üyeleri, daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Kanalboyu I. etabın geçtiğimiz yıl tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, II. etabın ise yaz başında tamamlanacağını söyledi.

Büyükşehir...