02 / 05 / 2024

Malatya otogarı peron kira bedeli

Malatya otogarı peron kira bedeli

Adıyaman Belediyesi tarafından bir işletmeye ihaleye verilen yeni otogarın işletmesini alan işletmeci tarafından belirlenen peron kira bedelleri dudak uçurttu.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

Van Çatak'a modern otogar!

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

Malatya Yeni Köy Garajı yapım işi ihalesi 14 Haziran'da!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, eski Otogar alanının satışının ardından, ilçe ve bağlı mahallelerin minibüsleri için yeni bir köy garajı projesi hazırlandı.

Adıyaman yeni otogarında peron kiraları dudak uçuklatıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından bir işletmeye ihaleye verilen yeni otogarın işletmesini alan işletmeci tarafından belirlenen peron kira bedelleri dudak uçurttu.

Malatya eski otogar alanı 29.6 milyon TL'ye satıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde olan eski otogar alanı, 10 Aralık 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen ihale ile satıldı, ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Eski Otogar alanını 27 milyon TL'ye satıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eski Otogar alanını ihale yoluyla tekrar satışa çıkardı. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetindeki 10 bin 602 metrekarelik alan "Kapalı Teklif Usulü" ile satılacak.

Malatya eski otogar alanı ihaleyle satılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı. Muhammen bedeli 27 milyon TL olan eski otogar alanının ihalesi 19 Kasım 2015 Perşembe günü gherçekleşecek

Malatya eski otogarı ihale yoluyla satışa çıkarıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı.

Malatya'daki eski otogar yeniden satışa çıktı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla 4 yıl sonra yeniden satışa çıkardı.

Malatya'da 2.1 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. Malatya 1. İcra Dairesi, Malatya ili Merkez Saray Mahallesinde bulunan dükkanı 2 milyon 100 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Mart 2012 Salı günü 14:00-14:15 saatleri arasında gerçekleştirilecek

LCW, Malatya'ya OSB kuracak!

Tema Holding Malatya'da yeni bir istihdam projesi başlatıyor. Organize üretim bölgesi kurmak için arazi satın alan şirket, burada yatırım yapan şirketlerin SGK vergisini üstlenecek. Ayrıca iş garantisi de var

Malatya Belediyesi: Ermeni Mezarlığı iletişim kopukluğundan dolayı yıkıldı!

Malatya Belediyesi, kentte bulunan Ermeni mezarlığındaki yıkıma ilişkin, "Sadece bekçi evinin yıkımı için mezarlığa giden belediye yıkım ekipleri arasındaki iletişim kopukluğu nedeniyle inşaatın tamamının yıkıldığını" bildirdi

Malatya'da tarihi yeniden canlandıracak mahalle kuruluyor!

Valiliğin başlattığı "Malatya Kültür Sokağı" projesiyle kentin geçmişteki tüm tarihi özelliklerini taşıyan kerpiç ve ahşap malzemeden yapılacak tarihi Malatya evlerinden kurulu bir mahalle oluşturulacak

Malatya otogarı peron kira bedeli Haberi

Malatya otogarı peron kira bedeli

İşletmeci firma tarafından açıklanan kira bedellerinden sonra otobüs firma yetkilileri, karşılaştıkları rakamlar karşısında adeta donarken, bu sorunun Adıyaman Belediyesi tarafından bir şekilde çözüme kavuşturulması gerektiğini savunuyorlar.


Birkaç gün öncesinden  benzer bir durumun yaşandığı Mersin’de de birçok firma yetkilileri otogara girmeme kararı alınca, Mersin’in kimi noktalarında yumruklar konuşmuştu.


Yıllık kira bedeli karşısında hiçbir şekilde yeni otogara taşınmayı düşünmeyen otobüs firma yetkilileri,  çevre illerdeki otogar peron fiyatlarıyla Adıyaman’ın yeni otogarındaki fiyatlar karşısında kat be kat fiyat farkı görünce, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu göreve davet ettiler.


Haber merkezimizin elde etmiş olduğu resmi belgelerde Diyarbakır’da aylık otogar peron kira bedeli bin 242 TL’yken, Malatya otogarında ise peron kira bedeli yıllık 7 bin 962 TL olurken, Şanlıurfa’da aynı kira bedeli yıllık bira bedeli 13 bin...