24 / 04 / 2024

Malatya Stadyumu ne zaman açılır

Malatya Stadyumu ne zaman açılır

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, TOKİ tarafından yapılmakta olan İnönü Üniversitesi karşısındaki stadyumun inşaat alanında inceleme yaptı, Öznur Çalık son durum hakkında bilgi aldı.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Malatya depremi sonrası, korkutan uyarı!

Malatya’da yaşanan 4.7 büyüklüğüne sahip deprem sonrasında Prof. Dr. Naci Görür, çok çarpıcı uyarılarda bulundu.

Malatya deprem konutlarında son durum ne?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TOKİ tarafından Gelincik'te yapılan konutların inşaat alanını ziyaret ederek projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Malatya'daki köy konutları inşaatında son durum ne?

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol ilçesinde incelemeler yaptı.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Malatya'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Malatya'da, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğüne sahip deprem sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor.

Malatya ve Elazığ depreminde usulüne uygun yapılmış binalarda hasar yok! 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ depremiyle ilgili olarak, usulüne göre yapılmış ve sağlam olan yapılarda hasar olmadığını belirtti ve "Türkiye geçmişte yaşadığı sıkıntılardan tecrübe ve deneyim edindi" dedi...

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 383 adet konut 6 adet dükkan mevcut.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Malatya Stadyumu ne zaman açılır Haberi

Malatya Stadyumu ne zaman açılır


Stadyum inşaat alanına beraberindeki partili yöneticilerle birlikte giden Milletvekili Çalık, burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, TOKİ kontrol memuru Hurşit Kuşçu ve inşaat şefi Sedat Başar'dan son durum hakkında bilgi alarak, inşaat alanını gezdi. 

Kuşçu, "Yüklenici 6 Eylül 2012 tarihinde işe başladı ve bugün itibariyle betonarmemizin yüzde 91 'i tamamlandı, kaba inşaatın çatı makaslan yapılmaya başlandı ve artık projemiz 2014 yılının sonu itibariyle tamamlanacak. Saha içi çalışmamız da Mayıs 2015'te tamamlanacak. 

Dolayısıyla Malatya'ya çok kaliteli, süper ligde örneği olan Mersin ve Sivas gibi çok kaliteli bir stadyumu sahip olacağız" diye konuştu. 

İnşaat şefi Başar ise, kaba inşaatın yüzde 91'inin bittiğini belirterek, çelik halatların çekilmeye başlandığını ve bu durumda ise çelik halatların yüzde 30'unun bittiğini kaydetti. 

Sadi Fındıklı ise, "Malatya'da bu...