19 / 03 / 2024

malatya toki beydağı kura sonuçları

malatya toki beydağı kura sonuçları

Malatya Beydağı TOKİ Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı. Dün kura çekilişi yapılan Malatya Beydağı TOKİ Alt Gelir Grubu projesinde 305 konut sahiplerini buldu...

Malatya TOKİ alt gelir grubu Beydağı kura çekilişi!

Malatya TOKİ alt gelir grubu Beydağı kura çekilişi bugün saat 09.30 itibariyle başladı. 9 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 240 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022! Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 ve Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1...

TOKİ'den Malatya'da 1047 TL taksitle 2+1 ve 3+1 konutlar! Malatya TOKİ başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesi için başvuru dönemi 16 Mayıs tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Malatya Battalgazi Beydağı 3. ve 4. Etap ihalesi yarın!

Malatya İli Battalgazi İlçesi 886 Konut 38 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

Malatya TOKİ alt gelir başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

Malatya TOKİ konutlarını ihtiyaç dışı kullananlar tahliye ediliyor!

Malatya’da dar gelirli vatandaşlar için TOKİ tarafından hayata geçirilen 1+1 konutlarını ihtiyacı olmadığı halde kullanan ve evlerini kiraya verdiği tespit edilen vatandaşlar tahliye ediliyor. 

Malatya TOKİ 89 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Doğanşehir İlçesi Karşıyaka Mahallesi 89 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Malatya TOKİ 141 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi 141 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Malatya Beydağı'na 7 bin 500 TOKİ konutu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Beydağı Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşümle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Tüfenkci, TOKİ Başkanı ile görüşeceğini belirtti.

Malatya TOKİ başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Malatya projesinde yer alan 1 adet konut için başvurular 18 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Beydağı projesindeki daireler için kura çekimi yapıldı!

TOKİ ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilen 59 konut kura ile hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Beydağı başvuru tarihleri 2017!

Malatya Beydağı TOKİ projesinde yer alan 20 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

malatya toki beydağı kura sonuçları Haberi

malatya toki beydağı kura sonuçları


Malatya Beydağı'nda TOKİ tarafından Alt Gelir Grubu için kuralı satışa çıkarılan 305 konut için kura çekilişi dün Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda yapıldı.


Malatya Beydağı TOKİ Alt Gelir Grubu projesinde daire fiyatları 75 bin 53 TL ile 100 bin 211 TL arasında değişiyor. 9 bin TL peşinatla ödemelerin yapıldığı projede 250 TL aylık taksit ödemeleri yapılıyor.


2+1 dairelerin yer aldığı Malatya Beydağı TOKİ Alt Gelir Grubu projesinde yüzde 12 peşinatla 180 aya kadar, yüzde 20 peşinatla 240 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor.



Alt Gelir Grubu FG tipi daire kura sonuçları için tıklayın


Alt Gelir Grubu B1 tipi daire kura sonuçları için