18 / 04 / 2024

malazgirt myo

malazgirt myo

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından Muş'un Malazgirt ilçesinde yaptırılan 24 derslikli Malazgirt Meslek Yüksekokulu, düzenlenen törenle açıldı. Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'da katıldı...

Vakıf Üniversite ücretleri cep yakıyor! Yüzde 100’e yakın zam yolda

Vakıf üniversiteleri öğrenim ücretlerine ortalama yüzde 70 ile yüzde 100 arasında zam yaptı. Bu kapsamda yeni dönem ödemeleri MYO'nda 47 bin liradan başlarken, lisanslarda 400 bin lirayı buluyor.

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

TOKİ Malazgirt 79 konut ihalesi 20 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli İli Mazgirt İlçesi Akpazar Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 20 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kurşat Harman tarafından kuruldu.

Tunceli Malazgirt 2. Etap kura sonucu 01.07.2020 isim listesi!

Tunceli Malazgirt 2. Etap kura sonucu 01.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tunceli Malazgirt 2. Etap kura sonucu 01.07.2020 isim listesi ve TOKİ Malazgirt kazananlar listesi...

Tunceli Malazgirt 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Malazgirt 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

Ani Harabeleri'ndeki Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek!

Sultan Alparslan'ın 1071'de Malazgirt Savaşı'nı kazanmasından sonra, bugün Ani Harabeleri olarak bilinen yerde yapılan Anadolu'nun ilk Türk camisi restore edilecek.

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kürşat Harman tarafından kuruldu. 

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Şahinbey Haşim Bakbak Camisi açılış için gün sayıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’nde inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’ndeki  çalışmaları yerinde denetledi.

malazgirt myo Haberi

malazgirt myo


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan 24 derslikli Malazgirt Meslek Yüksekokulunun açılışı yapıldı.


Ekonomi Bakan Zafer Çağlayan'ın yapımını üstlendiği 24 derslikli Malazgirt Meslek Yüksekokulunun açılışına katılmak üzere Muş’a gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Bakan Çağlayan, Muş Havaalanında Vali Vedat Büyükersoy ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.


Buradan helikopterle Malazgirt ilçesine giden bakanlar Eker, Avcı ve Çağlayan, Malazgirt Meslek Yüksekokuluna geçti.


Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakanı Avcı, 10 yıldır hükümet olarak bir ilkeyi hayata geçirmeye gayret ettiklerini belirterek, 2002 yılı sonu itibarıyla Muş'taki derslik sayısının 2 bin 240 iken, 10 yılda bin 609 derslik daha ilave ettiklerini hatırlattı.


Şu anda kentte ihtiyaç duyulan derslik sayısının ortaöğretim ve ilköğretimle birlikte 273 olduğunu vurgulayan Avcı, bakan Çağlayan'a...