19 / 04 / 2024

maltepe aktivite alanı

maltepe aktivite alanı

Maltepe Dolgu Alanı, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezine dönüşüyor. Dolgu çalışması biten yatırımı basına tanıtan Başkan Kadir Topbaş, projenin Ocak 2014’te tamamlanacağını açıkladı...

Akhisar Belediyesi 65 milyon TL'ye imarlı arsa satacak! 

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan ticaret ve aktivite alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 65 milyon TL olarak belirtildi.

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

Maltepe Esenkent Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Maltepe Atışalanı Mahallesinde (Esenkent Gecekondu Önleme Bölgesinde) bazı alanlara ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Eston Şehir Koru satış ofisi!

Eston Şehir Koru satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.090 daire ve 31 dükkandan meydana gelen projede 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı bulunuyor. 

Maltepe Dragos Kentsel Yenileme Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Dragos Kentsel Yenileme Proje Alanı Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı tadilatı askıda...

İstanbul'a 3 yeni ada geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'e 3 ada yapıyor. Adaların toplam yüzölçümü 603 bin 500 metrekareden oluşacak. Adalarda su sporu alanları, yelken, tekne turları, gezinti ve seyir terasları, dinlenme ve yemek alanları, parklar ve bisiklet parkurları gibi çok sayıda aktivite alanı yer alacak.

Maltepe Dolgu Projesi'nde asıl amaç yeşil alan kazandırmak!

İBB Üst Yapı Projeler Müdür Yardımcısı Raziye Yazar, Maltepe Dolgu Projesi'nde çok az yapılaşma bulunduğunu, asıl amacın yeşil alan kazanmak olduğunu söyledi.

Rönesans Maltepe arsa alanı!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe projesi karma proje olarak hayata geçiriliyor. Rönesans Maltepe arsa alanı...

Maltepe Fındıkbayır Tepesi, SİT alanı alanı ilan edildi!

İstanbul Maltepe antik kalıntılara rastlanan Fındıkbayır Tepesi’nin tamamı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından SİT alanı olarak kabul edildi.

Antalya'ya 40 kilometrelik yeni sahil geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bir başarıya imza atarak 5 yılda yapılacak hizmetleri 1 yıl içinde başlattı.Türel,''Boğaçayı Projesi kapsamında büyük bir yat limanı, 40 kilometrelik yeni bir sahil ve güzel bir aktivite alanı oluşturacağız.” dedi.

Maltepe'de kurbanlık alan kent parkı olacak!

Göreve geldiği tarihten itibaren, mahalle toplantılarıyla sık sık Maltepelilerle bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Maltepe Başkanı Ali Kılıç,sabah toplantılarına yeniden start verdi. Kurbanlık alanın parka dönüştürülmesini de halkın onayına sundu.

Demre’ye meydan ve çok amaçlı otopark!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de sürücülerin yaşadığı park çilesini, 42 araç kapasiteli otopark ile sona erdiriyor. Mini bir tribünü de bulunan otopark, meydan ve sosyal aktivite alanı olarak da kullanılacak.

Maltepe Lunapark'ı 46 milyon TL'ye özelleştirildi!

İstanbul Maltepe, Feyzullah Mahallesi'nde bulunan Maltepe Lunapark alanı 46 milyon TL'ye özelleştirildi. Özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

maltepe aktivite alanı Haberi

maltepe aktivite alanı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avrupa’nın en büyük yaşam spor ve eğlence merkezi olacak  “Maltepe Anroşman ve Sahil Düzenleme İnşaatı Projesi”ni basın mensuplarına tanıttı. Gazetecilerle birlikte alanda araç turu atan Kadir Topbaş, İstanbul’un plansız gelişmesi nedeniyle yeterince yeşil ve sosyal donatı alanlarına sahip olmadığını, bu eksiği kapatmak için çevreye çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.


Maltepe sahilinde oluşturulan dolgu alanının uzunluğunun 3,5 kilometre, denize doğru eninin 400 metre olduğunu belirten Başkan Topbaş, toplam 1 milyon 200 bin metrekarelik alanın 101 hektarının dolgu alanı, 19 hektarının ise mevcut yeşil alandan oluştuğunu söyledi.


“Bu alan özellikle Anadolu yakasında yaşayan insanlarımızın günlük kullanımında önemli bir aktivite alanı haline gelecek” diyen Kadir Topbaş, tam 171 futbol sahası büyüklüğündeki bu alana 20 bin ağaç ve bitki...