25 / 04 / 2024

maltepe marmaroom ulaşım

maltepe marmaroom ulaşım

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmaroom projesinde daireler 288 bin TL'den başlıyor. Toplam 13 bin metrekare arsa üzerinde konumlanan projede teslimler getiğimiz aylarda başladı.

Maltepe Marmaroom'da 2+1'ler 400 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmaroom'da konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 307 bin TL'den başlıyor.

Marmaroom Maltepe'de 48 ay vade farksız taksitle! 288 bin TL'ye

13 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede Evko Meot İnşaat imzası bulunuyor. Marmaroom Maltepe'de 48 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı sunuluyor.

Evko Meot Maltepe Marmaroom'da 517 bin TL'ye 3+1!

Daire fiyatlarının 288 bin TL'den başladığı Marmaroom projesi Maltepe'de Evko Meot İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede vade farksız 48 ay taksit yapılıyor.

Evko Meot Marmararoom Evleri nerede?

Marmaroom Evleri daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Toplam 300 daireden meydana gelen proje 3 blok halinde yükseliyor.Peki Evko Meot Marmararoom Evleri nerede?

Maltepe Marmaroom'da 367 bin TL'ye 2+1!

Daire alanlarının 60 ile 120 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen Maltepe Marmaroom'da teslimlerin ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Maltepe Marmaroom'da 1+1'ler 276 bin TL'ye!

Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmaroom projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Marmaroom'da 439 bin TL'ye 3+1 konutlar!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Maltepe Marmaroom projesinde yer alan 3+1'lerin fiyatları 439 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Marmaroom'da 215 bin liraya! Yüzde 25'i peşin!

Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor…Maltepe Marmaroom'da daire fiyatları 215 bin liradan başlıyor.

Maltepe Marmaroom'da son 20 daire!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor…

Maltepe Marmaroom'da yüzde 25 peşin 24 ay vade ile!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor…

Maltepe Marmaroom'da 575 bin liraya 3+1!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Maltepe Marmaroom projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 575 bin liradan başlıyor.

Maltepe Marmaroom'da 211 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Aralık'ta teslim!

Maltepe Marmaroom projesinde yer alan dairelerin fiyatları 211 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Maltepe Marmaroom projesinde yer alan konutların teslimleri ise bu yılın sonunda Aralık ayında yapılacak

Maltepe Marmaroom'da 173 bin liraya 1 oda 1 salon!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen ve Evko Meot imzası ile hayata geçirilen Maltepe Marmaroom' da 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 173 bin liradan başlıyor...

Evko Meot İnşaat Marmaroom satılık!

Maltepe'de yer alan Evko Meot İnşaat Marmaroom satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Sahilada Maltepe Konutları ulaşım!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 290 adet daire yer alıyor. Sahilada Maltepe Konutları ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Adatepe'de yer alıyor.

Maltepe Sahilada ulaşım adresi!

Maltepe Sahilada ulaşım adresi kapsamında proje İstanbul Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde bulunuyor. 290 adet daireden oluşan proje 25 katlı 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Adatepe Maltepe Sahilada Konutları ulaşım!

290 adet daireden oluşan Adatepe Maltepe Sahilada Konutları ulaşım bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28,5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje 25 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor.

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar mesafede bulunuyor.

Ritim İstanbul Evleri ulaşım!

Ritim İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Dumankaya imzası taşıyan proje 32 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Dap Yapı Adam Kule ulaşım!

Dap Yapı Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım!

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 2 bin 675 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

maltepe marmaroom ulaşım Haberi

maltepe marmaroom ulaşım

İstanbul Maltepe'de yükselen projede daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 13 bin metrekare üzerinde inşa ediliyor. 


Maltepe Marmaromm'da 1 oda 1 salon daireler 288 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 372 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 517 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Yüzde 50 peşinat ödenmesi durumunda ise 48 ay 0 faiz yapılan Marmaromm Maltepe'de  daire teslimleri geçen aylarda başladı. Proje Evko Meot İnşaat imzası taşıyor.


Marmaroom Evleri'nin sosyal kullanım alanları arasında fitness merkezi, squash, kreş, masa tenisi, kafeterya, oyun alanları, basketbol, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu yer alıyor.


Maltepe  Marmaroom  adres:

Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi, Çağlayan Sokak - Maltepe


Maltepe Marmaroom iletişim

Telefon: 444 37 65

Web Adresi: