28 / 03 / 2024

Evko Meot Maltepe Marmaroom'da 517 bin TL'ye 3+1!

Evko Meot Maltepe Marmaroom'da 517 bin TL'ye 3+1!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Daire fiyatlarının 288 bin TL'den başladığı Marmaroom projesi Maltepe'de Evko Meot İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede vade farksız 48 ay taksit yapılıyor.



Marmaroom projesi hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın


Satış sürecinin devam ettiği  Marmaroom  projesi  Evko Meot İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projesi İstanbul - Maltepe'de yükseliyor.


Teslimlerin başladığı Marmaroom Maltepe Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Maltepe Marmaroom projesinde squash, kreş, basketbol, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, masa tenisi, kafeterya, oyun alanları, fitness merkezi gibi sosyal donatı alanları tasarlandı. 



Marmaroom projesinde toplam daire bedelinin yüzde 50'si peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için vade farksız 48 aya kadar taksit yapılıyor. 


Maltepe Marmaroom projesi Kadıköy-Kartal hattının orta noktasında yükseliyor. Projeden araçla D-100 (E-5) karayolu ve Maltepe/Huzurevi Metro istasyonlarına 4 dakikada, Maltepe merkeze ve Sahilyolu’na 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne ise 10 dakikada gibi bir sürede ulaşım sağlamak mümkün. 


Marmaroom Maltepe fiyat listesi

1 oda 1 salon daireler 288 bin TL

2 oda 1 salon daireler 372 bin TL

3 oda 1 salon daireler ise 517 bin TL


Maltepe  Marmaroom  adres:

Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi, Çağlayan Sokak - Maltepe


Maltepe Marmaroom iletişim

Telefon: 444 37 65

Web Adresi: http://marmaroom.com


projeye sor



Geri Dön