20 / 04 / 2024

maltepe narlı su evleri satılık daire

maltepe narlı su evleri satılık daire

Fiyatların 215 bin TL'den başladığı Narlı Su Evleri projesi İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor... Teslimlerin Mayıs 2014'te gerçekleşmesi planlanan Maltepe Narlısu Evleri, 2 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ertekin tarafından kuruldu.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Maltepe'de sahte vekaletle arsa satışı!

İstanbul Maltepe’de sahte vekaletle arsa satışı yapmaya çalıştığı iddia edilen şahıslar suçüstü yakalandı. Şahısların polisler tarafından gözaltına alınması güvenlik kamerasına yansıdı.

Küçükyalı Karayolları arazisi için itiraz!

Fatih Kıyman Maltepe Forumu ve bileşenleri, Maltepe Çınarlı mahallesinde bulunan ve 26 Mayıs'ta ihaleye çıkacak Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü arazisi için itiraz dilekçesi vermek için harekete geçti.

Maltepe'deki bina yıkımında Fatma Güldemet Sarı'nın suçu ne?

Maltepe'de eski bloğun depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle rapor verilen bina içine yerleştirilen patlayıcılara rağmen yıkılamamış. Fatma Güldemet Sarı , Bakan olalı bir ay oldu. Binanın yıkım kararı kaç ay öncesi alınmış, fizibiliteleri yapılmış.

Su Mel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Mel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015 'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Merdol Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Gökçeada'da birçok ev ve işyerini su bastı!

Saat 20.30 sıralarında şiddetli sağanağa dönüşünce ilçe merkezinden geçen Çınarlı Deresi taştı. Su taşkınının yolaçtığı sel nedeniyle ilçe merkezinin cadde ve sokakları sular altında kaldı, birçok ev ve işyerini su bastı.

1975 yılında Maltepe'de 320 gecekondu yıkılmış!

1975 yılında Maltepe Narlıdere Çiftliği bölgesinde, tapulu ve belediye malı olan arsaların üzerinde yapılan 320 gecekondu yıkılmış. Tamamen yıkılan 320 gecekonduda yaşayan bin 500 kişi ise açıkta kalmış.

Maltepe su kesintisi 16 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe ilçesinin Zümrütevler mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

maltepe narlı su evleri satılık daire Haberi

maltepe narlı su evleri satılık daire

Konut tiplerinin 2+1, 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandığı Narlı Su Evleri, 72 daireden meydana geliyor. Projede satışlar devam ediyor.


3 bloktan oluşan Narlısu Evleri, Su İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje, İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.


Yüzde 30 peşiantla banka kredisiyle 120 aya kadar taksitlendirme yapılan Maltepe Narlı Su Evleri'nde 

2+1 daireler 95 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 daireler ise 110 metrekare olarak belirlendi.



E-5 ve metro durağına 900 metre uzaklıkta konumlanan Narlı Su Evleri Maltepe'de fiyatlar 215 bin TL'den başlayıp, 350 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Teslimlerin Mayıs 2014'te gerçekleşmesi planlanan Maltepe Narlısu Evleri, 2 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.


14 bin metrekare inşaat alanına sahip Narlı Su Maltepe Evleri'nin sosyal olanakları arasında, 7/24 güvenlik hizmeti, toplantı salonu, sinema salonu, masa tenisi, bay ve...